Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUIWDP a finalizat proiecte în valoare de circa 278 milioane euro

J.P. Ştirile Zilei /

WDP a finalizat proiecte în valoare de circa 278 milioane euro

WDP a finalizat 157.600 mp de parcuri logistice pe piaţa din România, în urma unor investiţii de 97 de milioane de euro, conform unui raport trimis redacţiei.

În primele nouă luni ale anului compania a reuşit să finalizeze proiecte care însumează 414.000 mp, reprezentând investiţii de circa 278 de milioane de euro. Peste o treime dintre acestea, respectiv, 97 de milioane de euro, reprezintă investiţii finalizate în România pentru companii precum Auchan, Pirelli, Aeronamic Eastern Europe, Alcar, Lecom sau Aggreko.

Compania are în derulare, în mai multe state din Europa, proiecte în valoare de 467 de milioane de euro care însumează mai mult de jumătate de million de metri pătraţi construiţi. În România, investiţiile în derulare însumează 142 de milioane de euro şi reprezintă proiecte pentru mari retaileri precum Carrefour, Decathlon, Profi, LPP sau Ursus Breweries, cu termene de livrare în următoarele 12 luni. Printre beneficiarii noilor investiţii se numără Profi la Craiova, Roman, Timişoara, Carrefour la Deva, LPP şi Decathlon la Ştefăneştii de Jos şi Rosti, furnizor pentru industria de ambalaje, la Păuleşti, mai arată sursa citată.

Compania va face modificări la locaţia WDP pentru retailerul Profi, care cuprinde,o extindere sub forma unui centru de distribuţie de aproximativ 12.000 mm, care va creşte suprafaţa totală pentru Profi la peste 50.000 mp. Această nouă parte se va finaliza până în trimestrul patru al anului viitor, iar investiţia se ridică la aproximativ 14 milioane de euro.

De asemenea LPP doreşte să aibă mai mult spaţiu de depozitare în Ştefăneştii de Jos, iar WDP va adăuga în jur de 22.000 mp spaţiului existent deja, printr-o investiţie de aproximativ 9 milioane de euro, mai arată raportul.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional