Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

ÎN URMA INFORMAŢIILOR APĂRUTE ÎN PRESĂ, PRIVIND POTENŢIALA ÎNCHIDERE A GRAND HOTEL BUCHARESTIHG Hotels & Resorts emite o clarificare cu privire la asocierea cu InterContinental Hotels & Resort

S.B. Ştirile Zilei /

IHG Hotels & Resorts emite o clarificare cu privire la asocierea cu InterContinental Hotels & Resort

IHG Hotels & Resorts emite o clarificare cu privire la asocierea cu InterContinental Hotels & Resort, după ce au apărut în presă mai multe informaţii cu privire la potenţiala închidere a Grand Hotel Bucharest.

"În lumina ultimelor informaţii de presă apărute despre Grand Hotel Bucharest (cunoscut anterior drept Hotel InterContinental Bucharest), grupul hotelier IHG Hotels & Resorts vrea să precizeze că acest hotel nu mai are nicio legătură cu grupul şi brandul hotelier InterContinental Hotels & Resort", precizează un purtător de cuvânt IHG Hotels & Resorts. 

 IHG Hotels & Resorts şi Compania Hoteliera Intercontinental România S.A. au luat decizia comună de a nu mai reînnoi contractul de management pentru Hotelul InterContinental Bucharest. Rezultatul acestei decizii este acela că, din data de 31 dec 2021, Grand Hotel Bucharest nu se mai află în operarea InterContinental Hotel & Resort şi nici nu mai poartă acest nume. 

Motivele deiziei de încetare a contractului de management

Compania IHG setează standarde de top pentru brandurile aflate în portofoliul său, menite să asigure calitatea, siguranţa şi experienţe de neuitat pentru oaspeţii săi.

Compania Hoteliera Intercontinental Romania S.A. şi IHG au decis de comun acord să nu reînnoiască contractul de management al hotelului Grand Hotel Bucharest.

Ţinem să precizăm că, toti colegii care lucrează în cadrul locaţiei Grand Hotel Continental sunt angajaţii societăţii Compania Hoteliera Intercontinental Romania S.A." se arată în comunicatul IHG Hotels & Resorts.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional