Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

ÎNCEPÂND DIN 18 MAI Gran Via Real Estate redeschide toate birourile de vânzări

C.B. Ştirile Zilei /

Gran Via Real Estate redeschide toate birourile de vânzări

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunţă că începând cu data de 18 mai va redeschide birourile de vânzari ale celor patru proiecte rezidenţiale: Timişoara 58, Gran Via Park şi Aviaţiei Apartments din Bucureşti precum şi Gran Via Marina din Constanţa, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

"Pe durata stării de urgenţă am luat toate măsurile de siguranţă pentru a continua şantierele pe care le avem în derulare la Constanţa şi la Bucureşti. Acum, cu aceaşi precauţie, vom reîncepe activitatea în birourile de vânzări şi vom relua vizionările cu clienţii proiectelor noastre," spune Ana Maria Nemţanu, Sales & Marketing Director, Gran Via Real Estate.

La cerere, dezvoltatorul poate asigura măşti şi mănuşi pentru clienţii care vizitează birourile de vânzări ale celor patru proiecte.

În această perioadă Gran Via Real Estate are în lucru ultima fază a proiectului Timişoara 58 - 300 de apartamente la intersecţia bvd Timişoara cu strada Moineşti din Bucureşti - şi prima fază a Gran Via Marina - 192 de apartamente pe bvd Aurel Vlaicu din Constanţa, lângă Kaufland şi centrul comercial Vivo. Ambele proiecte în lucru vor fi predate în acest an.

Totodată, dezvoltatorul mai are la vânzare ultimele apartamente din faza a treia a complexului Gran Via Park, situat în zona Lujerului, vis a vis de mall-ul Plaza România, precum şi ultimele unităţi de la proiectul din zona Aviaţiei, situat lângă sediul Lidl şi magazinul Elvila - Aviaţiei Apartments.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional