Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit

Începe faza a doua din proiectul rezidenţial Tomis Park Constanţa, investiţie de 20 milioane euro în 252 de apartamente

M.A.I. Ştirile Zilei /

Începe faza a doua din proiectul rezidenţial Tomis Park Constanţa, investiţie de 20 milioane euro în 252 de apartamente

Tomis Park, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidenţiale din Constanţa, a început lucrările la faza a doua a proiectului, care va include 252 de apartamente şi va fi predată în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro, atât în dezvoltarea locuinţelor cât şi a facilităţilor din cadrul proiectului, a anunţat, luni, compania, potrivit News.ro.

Proiectul ar urma să includă la final 693 de apartamente. Faza întâi, aflată în construcţie şi vândută 75%, include 189 de unităţi şi va fi livrată la finalul anului viitor, iar faza a doua va fi livrată în 2022.

"Faza întâi a proiectului, care include 189 de apartamente, se află deja în construcţie şi va fi livrată la finalul anului viitor, în timp ce faza a doua, care a demarat în acest moment, va fi finalizată în 2022. În total, proiectul va include 693 de apartamente, acesta fiind unul dintre cele mai importante ansambluri rezidenţiale din Constanţa", se arată în comunicat.

Faza a doua va include şi amenajarea unui parc de 7.300 de metri pătraţi. Proiectul va include şi locuri de joacă pentru copii, spaţii comerciale, o grădiniţă şi aproape 1.000 de locuri de parcare.

"Constanţa este al treilea judeţ din România dupa PIB-ul generat şi o piaţă rezidenţială semnificativă, care include însă puţine proiecte de dimensiuni mari amplasate în interiorul oraşului, gândite pentru constănţeni. Am proiectat astfel aproape 700 de apartamente, cu numeroase facilităţi şi cu un amplasament bun, în imediata apropiere a Vivo Mall Constanţa, cel mai mare centru comercial din oraş", afirmă Cristian Stanciu, director general al dezvoltatorului, informează aceaşi sursă.

Preţurile studiourilor încep de la 49.303 euro + TVA 5%, de la 64.072 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu două camere şi de la 80.631 de euro + TVA 5% pentru apartamentele cu trei camere.

Constanţa este a doua mare piaţă rezidenţială regională din România, după Cluj - Napoca, cu peste 4.000 de unităţi livrate anual, potrivit calculelor companiei de consultanţă imobiliară SVN Romania pe baza statisticilor oficiale.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional