Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit

INVESTIŢIE DE 17 MILIOANE DE EURO:Dezvoltatorul Gran Via Real Estate finalizează proiectul Aviaţiei Apartments

D.D. Ştirile Zilei /

Dezvoltatorul Gran Via Real Estate finalizează proiectul Aviaţiei Apartments

Dezvoltatorul Gran Via Real Estate a anunţat, luni, că finalizează în octombrie proiectul Aviaţiei Apartments, o investiţie totală de 17 milioane euro.

Proiectul cuprinde 291 de apartamente tip studio, două şi trei camere. Investiţia totală este de 17 milioane euro, acesta fiind costul construcţiei, fără valoarea terenului.

Proiectul, al treilea din Bucureşti finalizat de dezvoltator, are o curte interioară dedicată exclusiv rezidenţilor şi 300 de locuri de parcare subterană.

"Am ales zona cu cea mai dinamică evoluţie imobiliară din ultimii 10 ani, încurajaţi de cererea din partea tinerilor familii, pentru care vechiul stoc locativ din cartier nu mai corespundea cu stilul lor de viaţă", a spus Antoanela Comşa, General Manager, Gran Via România.

Proiectul Aviaţiei Apartments este poziţionat pe strada Soldat Gheorghe Buciumat, o zonă retrasă de la bulevardul principal - Alexandru Şerbănescu, lângă magazinul de mobilă Elvila si sediul Lidl Romania.

Ansamblul este compus din patru corpuri de clădire cu şase etaje, reunite în jurul unei curţi interioare de 1.000 mp unde sunt amenajate spaţii verzi, loc de joacă şi zone dedicate relaxării şi socializării rezidenţilor.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional