Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2019

INVESTIŢIE DE 90 MILIOANE EURODezvoltatorul imobiliar Hagag demarează lucrările la proiectul H Pipera Lake

V.I. Ştirile Zilei /

Dezvoltatorul imobiliar Hagag demarează lucrările la proiectul H Pipera Lake

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, a anunţat, joi, că demarează lucrările de construcţie pentru cel mai amplu proiect rezidenţial al său, H Pipera Lake din Bucureşti, o investiţie de 90 milioane euro.

Compania a anunţat că, din totalul de 390 de apartamente, ce urmează a fi livrate în prima fază, 45% au fost deja vândute.

"Cu o investiţie totală estimată la 90 de milioane de euro H Pipera Lake a primit autorizaţia de construcţie şi va fi dezvoltat în trei etape, pe o suprafaţă totală de teren de 57.000 metri pătrăţi. Prima fază a construcţiei va livra 5 clădiri a câte 78 de apartamente de tip studio dublu, 2 şi 3 camere şi un regim de înălţime P+6E+7R", se arată în comunicat.

Unităţile vor avea suprafeţe construite cuprinse între 55 mp şi 97 mp. Prima etapă a construcţiei va fi finalizată la finalul anului 2020.

"Ne bucurăm să începem construcţia primei faze cu un grad de ocupare de 45%. Acest procentaj este expresia clară a interesului pe care oamenii îl manifestă vizavi de proiect, dar şi o confirmare a faptului că piaţa este, în continuare, dinamică. România rămâne pentru noi o alegere strategică şi plănuim să adăugăm noi proprietăţi în portofoliul local al companiei, dar şi să lansăm noi proiecte", a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and board controller al Hagag Group.

BTD Construct a fost desemnat antreprenor general al proiectului. Dezvoltat pe malul lacului Pipera, H Pipera Lake va include în total 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile cu un regim de înălţime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spaţii verzi, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket şi farmacie amplasate în incinta ansamblului, dar şi grădini proprii pentru apartamentele de la parter.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

EFORT ŞI RECUNOŞTINŢĂ

Bursa Construcţiilor 7 / 2019

Înainte de a mă apuca să scriu acest articol mi-am adus aminte de semnificaţia verbului a construi - verb care defineşte sinteza eforturilor celor care dau, prin imaginaţia şi eforturile lor, o nouă înfăţişare spaţiului în care trăim şi muncim.