Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2021
Abonament gratuit

JYSK a lansat colecţia de decoraţiuni şi accesorii pentru Crăciun

Ştirile Zilei /

JYSK a lansat colecţia de decoraţiuni şi accesorii pentru Crăciun

Noua colecţie de decoraţiuni şi accesorii pentru Crăciun a ajuns în magazinele JYSK. Colecţia include decoraţiuni pentru casă, pentru bradul de Crăciun, obiecte pentru masa de Crăciun şi de Revelion, precum şi textile pentru casă tematice, care să înveselească locuinţele în perioada Sărbătorilor de Iarnă şi să aducă atmosfera Crăciunului acasă, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Crăciun tradiţional

Crăciunul tradiţional este sursa de inspiraţie principală pentru acest an. Predomină culoarea roşie, pe care o regăsim în textilele pentru casă, în figurinele de pluş, decoraţiunile şi obiectele ceramice. Acestora li se adaugă obiecte cu imprimeu sau forme specifice Sărbătorilor de iarnă, precum crenguţe de brad, conuri, brăduţi, stele şi fulgi de zăpadă.

Pentru că perioada Sărbătorilor este cea în care ne readucem aminte de copilărie, colecţia include o varietate de produse inspirate de poveştile copilăriei.

Masa de Crăciun

Pentru că masa de Crăciun este un element atât de important în povestea Crăciunului, în cadrul magazinelor JYSK se regăsesc obiecte ceramice şi decoraţiuni speciale pentru masă. Acestora li se adaugă o varietate de felinare, lumânări şi sfeşnice de Crăciun, precum şi ghirlande luminoase în formă de steluţe, brazi sau fulgi de nea.

Ediţia limitată Nordic Mood de Crăciun

Din colecţia de Crăciun face parte şi ediţia limitată Nordic Mood, care îmbină tradiţia şi natura într-o combinaţie frumoasă şi festivă.

Tina Nymann, Category Buyer JYSK, a declarat: "Nimic nu se leagă mai mult de amintirile atemporale aşa cum o face Crăciunul şi, cu noua noastră colecţie Nordic Mood, intenţionăm să sărbătorim tradiţia şi bucuria cu care experimentam Crăciunul în copilărie. De exemplu, figurinele noastre Spărgătorul de nuci ne aduc aminte de basmele şi poveştile magice de Crăciun ale lui H.C. Andersen".

Natura joacă un rol important în colecţie. Culorile tradiţionale de Crăciun fac loc acum tonurilor prăfuite pentru a conferi colecţiei un aspect mai liniştit. Chiar şi brazii artificiali de Crăciun au un aspect mai natural decât de obicei, imitând brazii adevăraţi atât în privinţa culorilor, cât şi în cea a formelor.

"Colecţia este foarte bine sincronizată cu ADN-ul nostru scandinav: tăcerea care se regăseşte în natură în această perioadă, întunericul iernii în care Crăciunul străluceşte ca o lumină a speranţei, designul simplu şi clasic cu detalii şi forme moderne", a adăugat Tina Nymann.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Companii

Internaţional