Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

La Gloire Elite anunţă finalizarea Varşovia 6, primul proiect rezidenţial de lux din România care îşi selectează proprietarii

G.U. Ştirile Zilei /

La Gloire Elite anunţă finalizarea Varşovia 6, primul proiect rezidenţial de lux din România care îşi selectează proprietarii

Andrei Iuşut, proprietarul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE, anunţă finalizarea, în septembrie, a proiectului La Gloire Elite - Varşovia 6, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Semnat de arhitectul Corvin Cristian, proiectul rezidenţial exclusivist situat în zona Capitale - Dorobanţi, pe strada Varşovia nr. 6, a beneficiat de o investiţie de 14 milioane de euro şi urmează să fie ocupat în urma unui proces de selecţie complex. Astfel se va asigura o comunitate de locatari ce înţeleg şi aderă la aceleaşi valori de frumos, sustenabilitate, calitate şi respect faţă de casele istorice din cartier.

"Varşovia 6 înseamnă mult mai mult decât un proiect rezidenţial de lux. Este unic pentru că aşa l-am gândit, l-am proiectat şi l-am construit. Este un proiect realmente extraordinar, care îmbină tot ce înseamnă un stil de viaţă frumos şi tihnit, neapărat de calitate, însă cu respect şi consideraţie faţă de clădirile din jurul său, faţă de oameni, de mediu, de oraş. Este un proiect mic, ridicat într-o zonă aparte, gândit să îmbătrânească frumos şi lent alături de casele istorice din cartier, la care ţinem şi în care am investit tot knowhow-ul şi pasiunea noastră pentru arhitectură şi bun gust. De unde decizia de a găsi proprietari sau chiriaşi care aderă la aceleaşi principii de calitate, estetică, comunitate şi sustenabilitate", declară Andrei Iuşut.

Astfel, vânzarea Varşovia 6 se va face exclusiv prin recomandări, în urma unui proces de selecţie şi profilare al ofertelor ce va ţine cont nu doar de puterea de cumpărare a candidaţilor, ci şi de aspiraţii, stil de viaţă, valori, notează sursa citată.

"Am ridicat un imobil de patrimoniu, în care mai multe generaţii de familii pot investi ştiind că vor lăsa moştenire proprietăţi a căror valoare nu se va diminua în zeci de ani, bunuri ca depozite de sentimente, amintiri de familie, valori emoţionale şi financiare", adaugă proprietarul La GLOIRE.

Conform comunicatului, Varşovia 6 înseamnă 17 apartamente super-premium, cu costuri între 800.000 şi 3 milioane de euro. Cel mai mic apartament din ansamblu, cu două camere, are 134 metri pătraţi construiţi, iar cel mai mare, cu cinci camere, dispune de o o suprafaţă de 288 metri pătraţi construiţi. Complexul are şi două penthouse-uri la al patrulea etaj, fiecare cu 397 metri pătraţi construiţi, unul dintre ele urmând să fie predat gata mobilat.

Printre punctele forte ale complexului se numără poziţia unică în Bucureşti, vecinătăţile, arhitectura remarcabilă, atenţia la detalii, faţade placate cu piatră Salzburg, lambriuri şi pardoseli din lemn exotic african, automatizarea tuturor apartamentelor, eficienţa energetică, izolarea fonică perfectă, dotările care asigură o calitate impecabilă a somnului (controlul câmpului electrostatic, parchet ecologic care se autoregenerează, purifică aerul şi previne problemele respiratorii), obiecte sanitare şi corpuri de iluminat de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, apartamentele de la parter vor avea grădini între 53 şi 243 de metri pătraţi, va exista o promenadă comună verde şi alte spaţii verzi vor fi amplasate pe verticala calcanelor vecine.

Andrei Iuşut este un antreprenor cu experienţă pe piaţa din România, cunoscut pentru dezvoltarea afacerii de familie Divan Group (ce include brandurile Divan, reţeaua fast food Divan Express şi restaurantele Meze Taverna şi Kuzina, toate plasate în zona centrală a Bucureştiului). El a vândut toate operaţiunile la începutul anului 2017 şi a fondat business-ul La GLOIRE, activ în imobiliare. Primele proiecte rezidenţiale La GLOIRE - Pipera Vlad Tepeş şi Parc du LAC - Băneasa - Grădina Zoologică, au fost vândute integral în primele şase luni de la apariţia pe piaţă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional