Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

LA ŞAPTE LUNI DE LA DEMARAREA CONSTRUCŢIEINEPI Residential a vândut 35% din complexul de apartamente Vulcan Residence

G.D. Ştirile Zilei /

NEPI Residential a vândut 35% din complexul de apartamente Vulcan Residence

NEPI Residential, divizia de rezidenţial a grupului NEPI Rockcastle, principalul investitor şi dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, anunţă vânzarea a 35% din complexul Vulcan Residence, la şapte luni de la demararea construcţiei, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Construcţia Vulcan Residence avansează într-un ritm accelerat, care ne-a depăşit estimările iniţiale. Piaţa imobiliară se află într-o etapă de revenire, în care efectele pandemiei rămân în urmă, iar dezvoltatorii se concentrează pe noi proiecte şi investiţii majore, în această direcţie. În sectorul rezidenţial, din ceea ce am observat în ultimele luni, cererea este în creştere, iar preferinţele oamenilor se îndreaptă spre calitate, mai mult ca oricând, fie că vorbim despre modul în care este construită clădirea sau despre finisaje. Cred că perioada în care s-a muncit preponderent de acasă a schimbat percepţia românilor, care sunt mult mai atenţi la dimensiunea şi compartimentarea spaţiilor, la zona în care este situat complexul şi, per ansamblu, la calitatea proiectului", a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Potrivit datelor companiei, raportate la vânzările din cadrul proiectului Vulcan Residence, una dintre principalele tendinţe manifestate în ultimele luni pe piaţa rezidenţială este creşterea cererii pentru apartamente cu 2 camere, 47% dintre contractele încheiate până în prezent fiind pentru acest tip de unităţi locative, urmate de cele cu 3 camere.

"În această perioadă, ne concentrăm în primul rând pe proiectul Vulcan Residence. Preţul materialelor este securizat pentru construcţia integrală a Vulcan Residence, ceea ce înseamnă că nu vor fi creşteri de costuri pentru cumpărători. Observăm, de asemenea, că, până acum, tinerii sunt principalii cumpărători în cadrul complexului nostru.", a declarat Andrei Radu, Director Dezvoltare, NEPI Rockcastle.

Vulcan Residence, primul proiect rezidenţial al grupului NEPI Rockcastle, va avea P+12 etaje, cu etajul 12 retras, şi 254 de apartamente (studiouri simple şi duble, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, precum şi unităţi de tip penthouse pe două niveluri). Arhitectura clădirii, construcţia la cele mai noi standarde de sustenabilitate şi eficienţă energetică (nZEB), precum şi finisajele moderne contribuie la transformarea zonei într-una adaptată stilului de viaţă contemporan.

Proiectul din zona 13 Septembrie, Bucureşti, va fi finalizat în trimestrul III din 2023, iar investiţia se ridică la aproximativ 22 milioane de euro.

Stadiul şi evoluţia lucrărilor pot fi urmărite pe site-ul proiectului, vulcan-residence.ro, se menţionează în comunicat.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional