Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

LA TREI LUNI DE LA DEMARAREA CONSTRUCŢIEINEPI Residential a vândut 20% din complexul de apartamente Vulcan Residence

G.U. Ştirile Zilei /

NEPI Residential a vândut 20% din complexul de apartamente Vulcan Residence

NEPI Residential, divizia de rezidenţial a grupului NEPI Rockcastle, principalul investitor şi dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, anunţă vânzarea a 20% din proiectul Vulcan Residence, situat în zona 13 Septembrie, la doar trei luni de la demararea construcţiei, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

"Lucrările de construcţie începute în noiembrie, anul trecut, avansează conform graficului, Vulcan Residence urmând, potrivit estimărilor, să fie finalizat în a doua jumătate a anului 2023.

Ne bucură foarte mult reacţiile pozitive cu care a fost primit acest prim proiect rezidenţial al grupului NEPI Rockcastle, de către publicul larg. Aceste reacţii vin ca o recunoaştere a calităţii proiectului, dar şi a încrederii de care se bucură NEPI Rockcastle în calitate de dezvoltator. Această încredere s-a concretizat şi continuă să se concretizeze printr-un număr foarte bun de contracte semnate într-o perioadă scurtă de timp, de la lansare. În ritmul acesta ne aşteptăm ca vânzarea apartamentelor să fie finalizată înainte de terminarea construcţiei complexului. Odată cu creşterea plafonului de impozitare cu cota TVA 5%, până la pragul de 140.000 euro, şi în contextul noilor deprinderi generate de pandemie, se observă un interes sporit al cumpărătorilor, care pun accent pe apartamente moderne, confortabile, generoase, aflate în proximitatea spaţiilor de interes pentru ei: cumpărături, parcuri, şcoli, licee, grădiniţe, reţea de transport public. De asemenea, am observat şi o creştere a apetitului clienţilor pentru apartamentele de dimensiuni mai mari, în acest moment unităţile de 3 şi 4 camere fiind pe un trend ascendent", a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Potrivit sursei citate, Vulcan Residence este un proiect rezidenţial care va fi construit într-o singură fază, P+12 etaje, cu etajul 12 retras, oferind un număr de 256 de apartamente (studiouri simple şi duble, apartamente cu 2, 3 şi 4 camere, precum şi unităţi de tip penthouse pe două niveluri).

Complexul este dezvoltat la cele mai înalte standarde de sustenabiltate şi eficienţă energetică nZEB (nearly Zero-Energy Building), are o arhitectură modernă şi oferă parcare subterană, parcare supraterană acoperită sau descoperită, infrastructură pentru încărcare electrică pentru autoturisme, biciclete/trotinete, precum şi adăposturi pentru biciclete.

Poziţionat strategic, complexul de apartamente se află lângă centrul comercial Vulcan Value Center, la 10 minute de Piaţa Unirii şi Palatul Parlamentului, aproape de grădiniţe, şcoli, licee, oferind acces facil la reţeaua de transport public local. Complexul beneficiază şi de proximitatea parcurilor Sebastian, Parcul Izvor, Parcul Carol şi Arenele BNR, toate fiind opţiuni excelente de petrecere a timpului în aer liber.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional