Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

Lemon Office Design semnează design-ul lobby-ului de la Centrul Ţiriac

G.U. Ştirile Zilei /

Lemon Office Design semnează design-ul lobby-ului de la Centrul Ţiriac

Înfiinţată de Cristina Căpitanu şi Elena Oancea, compania Lemon Interior Design s-a remarcat prin servicii integrate de design de top şi management al amenajărilor interioare, atât pe segmentul rezidenţial de lux, cât şi pe cel office. Cel mai recent proiect ce stă sub semnătura diviziei office a companiei, Lemon Office Design, este design-ul lobby-ului de la Centrul Ţiriac, clădire de birouri situată în nordul Capitalei, în zona Herăstrău, pe Şoseaua Nordului nr. 24-26, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Proiectul de amenajare interioară pentru spaţiile de la parter ale clădirii a durat aproximativ 3 luni, timp în care echipa Lemon Office Design şi-a pus propria amprentă, recognoscibilă şi inconfundabilă, asupra acestui spaţiu. Lobby-ul Centrului Ţiriac a fost reamenajat într-o notă modernă şi elegantă, cu linii clasice, minimaliste, dar primitoare, pentru a aduce o nuanţă cosmopolită intrării în clădire. În completarea conceptelor de design au venit nuanţele alese, iar paleta de culori în tonuri neutre s-a îmbinat cu accente îndrăzneţe şi piese de mobilier deosebite, în jurul cărora se concentrează personalitatea spaţiului. Elementele vii de decor, precum plantele exotice, sunt accentele ce dau o notă caldă ambientului.

Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design, a declarat:,,Proiectul de amenajare a lobby-ului clădirii de birouri Ţiriac a fost o provocare pentru întreaga echipă Lemon. Conceptul propus este unul modern, actual, cu accente minimaliste şi culori neutre. Este un proiect care se înscrie în linia de design office pe care compania noastră a imaginat-o, aceea a unui spaţiu care nu este doar funcţional, ci are şi puternice valenţe estetice şi contribuie la crearea unui ambient de lucru primitor, plăcut ochiului, prietenos pentru cei care îşi desfăşoară activitatea zilnică acolo."

Potrivit sursei citate, compania a intrat pe piaţa amenajărilor de birouri în anul 2019, odată cu lansarea diviziei office. Aceasta are ca obiectiv soluţiile complete de proiectare, design şi implementare pentru configurarea spaţiilor de birouri într-un mod personalizat. Compania abordează un stil unic de amenajare în ceea ce priveşte spaţiile de lucru, căci se remarcă prin proiectarea unor spaţii-concept, cu o nouă abordare în care biroul îşi transcende funcţionalitatea tipică şi devine un loc cu personalitate. În viziunea Lemon, design-ul, elementele cu impact vizual şi normele estetice se împletesc cu rigorile specifice unui mediu de lucru, adaptate acum eficient noilor reguli şi nevoi de lucru dictate de pandemie.

Printre cele mai cunoscute proiecte gândite şi implementate de către Lemon Interior Design se numără spaţii de birouri moderne, care integrează soluţii pentru era post-covid, dar şi lobby-urile unor clădiri iconice din Bucureşti, precum One Herăstrău Park sau One Charles de Gaulle şi o serie de apartamente şi penthouse-uri realizate la standarde internaţionale. Din 2004 şi până în prezent, Lemon a ajuns la un număr impresionant de proiecte rezidenţiale, atât în ţară cât şi peste graniţe, definindu-şi obiectivul de a modela conceptul de lux într-un mod blând, adaptat personalităţii fiecăruia.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective