Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

Logicor extinde parcul logistic Logicor Bucharest II

S.B. Ştirile Zilei /

Logicor extinde parcul logistic Logicor Bucharest II

Logicor a finalizat dezvoltarea unui centru logistic de aproximativ 21.200 mp în Parcul Logistic Logicor Bucharest II, la 10 km nord-est de centrul Bucureştiului.

Spaţiul nou inaugurat este închiriat în proporţie de 85% de mai multe companii de renume, printre care DPD (companie internaţională de curierat), The Home (retailer de mobilă şi obiecte decorative), Prime Healthcare (distribuitor de echipamente medicale), Maria Food Nova - Maria Group (companie din domeniul agrobusiness) şi Euroccoper (furnizor de servicii logistice integrate).

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este acum format din două clădiri cu o suprafaţă totală închiriabilă de cca. 39.000 mp, în curs de certificare BREEAM Very Good.

Un spaţiu suplimentar de aproximativ 25.000 mp este programat pentru finalizare în 2023.

Mihai Diaconescu, Asset Management Director în cadrul Logicor România, spune:

"Parcul Logistic Logicor Bucharest II este dezvoltat în mod sustenabil şi dispune de o poziţionare foarte bună, ceea ce permite clienţilor noştri să acopere regiunile din nordul şi estul Capitalei.

"Având în vedere că cererea pentru spaţii logistice de calitate depăşeşte în continuare suprafaţa disponibilă, suntem încrezători în livrarea suplimentară a celor aproximativ 25.000 metri pătraţi de spaţiu de depozitare, în 2023".

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este poziţionat strategic în apropiere de Şoseaua de Centură a Bucureştiului şi Autostrada A3, ce leagă capitala de nordul ţării. Parcul oferă acces facil în centrul oraşului Bucureşti şi către Aeroportul Internaţional Henry Coandă.

În prezent, portofoliul Logicor România depăşeşte 260.000 mp de depozite clasa A, din care aproximativ 82.225 mp au fost dezvoltaţi şi livraţi în ultimele 12 luni. Terenurile deţinute de Logicor şi autorizate pentru dezvoltarea de centre logistice permit dezvoltarea suplimentară a peste 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga ţară.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective