Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2019

London Partners finalizează Soho Unirii

T.E. Ştirile Zilei /

London Partners finalizează Soho Unirii

Dezvoltatorul imobiliar britanic London Partners a finalizat Soho Unirii, cel mai mare proiect rezidenţial dezvoltat în apropiere de zona Piaţa Unirii, se arată într-un comunicat remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Proiectul cuprinde 236 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere, incluse în trei clădiri cu un regim redus de înălţime, cinci etaje plus al şaselea retras. Investiţia în dezvoltarea Soho Unirii s-a ridicat la circa 26 milioane de euro.

Compania britanică a obţinut recent recepţia lucrărilor din partea autorităţilor, în acest moment lucrându-se la ultimele detalii ale proiectului, în special în zonele comune. Predarea efectivă către cumpărători va fi realizată până la finalul acestei veri, în funcţie de procesele individuale de cadastrare şi intabulare.

"Piaţa imobiliară din România este una atractivă şi suntem satisfăcuţi de rezultatele înregistrate cu Soho Uniri, unde am deschis practic o nouă zonă de dezvoltare rezidenţială, în inima Bucureştiului. Analizăm diferite oportunităţi noi de investiţii, fiind interesaţi atât de noi potenţiale dezvoltări rezidenţiale cât şi de potenţiale dezvoltări mixte, care să includă atât spaţii de birouri cât şi rezidenţiale", a declarat Richard McLaughlin-Duane, Managing Partner London Partners, dezvoltatorul proiectului, citat în comunicat.

London Partners este o companie britanică de dezvoltare imobiliară, parte a unui grup internaţional activ pe piaţa româneasca din 1994.

SVN România este cel mai mare jucător activ pe segmentul rezidenţial, fiind consultantul şi agentul exclusiv a peste 10 proiecte rezidenţiale cu un minimum de 350 de unităti fiecare.

Consultanţii companiei au vândut, în ultimii ani, peste 7.000 de apartamente noi cu o valoare de peste 500 milioane de euro.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

EFORT ŞI RECUNOŞTINŢĂ

Bursa Construcţiilor 7 / 2019

Înainte de a mă apuca să scriu acest articol mi-am adus aminte de semnificaţia verbului a construi - verb care defineşte sinteza eforturilor celor care dau, prin imaginaţia şi eforturile lor, o nouă înfăţişare spaţiului în care trăim şi muncim.