Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Lucrări de reabilitare termică în sectorul 6 al Capitalei

Fotoreportaj /

Lucrări de reabilitare termică în sectorul 6 al Capitalei
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Primăria sectorului 6 din Capitală continuă programul de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe. Printre imobilele aflate în lucrări se numără Blocul A19 de pe Aleea Băiuţ, nr. 2. Proiectantul general este societatea Concrete & Design Solutions, constructorul fiind Bertoni Constructii. Lucrările au început în octombrie 2022 şi urmează să fie finalizate în aceeaşi lună a acestui an.

  Un alt imobil aflat în reabilitare termică este Blocul A 47 din Aleea Crăieşti. Şi în acest caz proiectul este executat de Concrete & Design Solutions, în asociere cu SC M.C. General Construct Engineering, iar lucrările propriu-zise sunt realizate de companiile Terra Gaz Construct, Palex Construct Instalaţii, Alpenside, Bertoni Construct, Drum Concept, Ovi Arhitecture&Engineering, Vialiss Engineering şi Union General Construct. Proiectul a fost demarat în septembrie anul trecut şi este prevăzut să fie finalizat într-o perioadă de 12 luni.

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional