Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

Luxuria Residence recepţionează faza a doua de dezvoltare

S.B. Ştirile Zilei /

Luxuria Residence recepţionează faza a doua de dezvoltare

Luxuria Residence, proiect dezvoltat de Impact Developer & Contractor în zona Expoziţiei, a efectuat recepţia cu autorităţile pentru a doua etapă de dezvoltare şi devine cel mai avansat proiect rezidenţial din zona Expoziţiei. Recepţia a fost realizată pentru 4 clădiri construite la standarde de înaltă calitate, cu un total de 268 de unităţi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Cea de-a doua fază de dezvoltare integrează spaţii verzi, grădini şi un lobby destinat tuturor locuitorilor din cartier, pentru activităţi diverse: networking, lucru remote, întâlniri sau lectură şi relaxare.

Proiectul, care cuprinde 630 de apartamente, este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, 42% (9.650 mp) din această suprafaţă fiind alocată spaţiilor verzi.

"IMPACT Developer & Contractor a intrat pe piaţa rezidenţială de lux cu un proiect care ridică standardul de calitate şi eficienţă energetică. BREEAM Excellent este un calificativ de referinţă şi ne bucurăm că primii care vor experimenta acest nou concept de locuire sunt rezidenţii Luxuria. Zilele acestea am mai bifat un pas spre finalizarea fazei a doua şi pentru că întreg ansamblul arată deja ca un peisaj occidental, cu clădiri somptuoase şi peisagistică unicat, a primit multe aprecieri atât din partea investitorilor, cât şi din partea clienţilor finali, care îşi doresc să locuiască în Luxuria Residence", a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional