Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2021
Abonament gratuit

Magazinul HOMELUX a deschis o zonă expo de mobilier outdoor în parcarea DN1

G.U. Ştirile Zilei /

Magazinul HOMELUX a deschis o zonă expo de mobilier outdoor în parcarea DN1

HOMELUX, magazin de mobilă şi decoraţiuni pentru toată casa, anunţă deschiderea unei zone expo de mobilier pentru terasă şi grădină în parcarea DN1 Value Centre Bucureşti (fostul centru comercial Prisma), conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Printre produsele expuse se numără piese unice pe piaţa din România, realizate din aluminiu şlefuit, material care rezistă o viaţă, dar şi produse reduse cu până la 40%.

Pe parcursul lunii iulie magazinul Homelux îşi invită clienţii să descopere zona expo amenajată în parcarea DN1 Value Centre Bucureşti. Aici, este prezentată o gamă variată de mobilier pentru terasă şi grădină, de la seturi de dining la canapele confortabile, mese de bar şi şezlonguri. Piesele fac parte din stiluri variate şi răspund unei plaje cât mai largi de gusturi şi de buget.

Potrivit sursei citate, în topul produselor expuse se află mobilierul modern din aluminiu şlefuit, unic pe piaţa din România, cu un raport calitate-preţ de excepţie. Marele avantaj al acestui tip de mobilier este că nu se deformează în timp, nu se decojeşte şi nu necesită depozitare pe timpul iernii, fiind rezistent la ploaie şi zăpadă. Practic, cu piesele din aluminiu şlefuit Homelux faci o achiziţie avantajoasă pe termen lung, căci rezistă o viaţă.

Printre produsele din zona expo Homelux se află şi mobilier redus cu până la 40%, ce îmbină perfect confortul, calitatea şi design-ul desăvârşit. De la fotolii la balansoare şi seturi formate din masă şi scaune, toate sunt piese versatile, ce dau valoare şi personalitate oricărei terase.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional