Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2020

Marii jucători din piaţa imobiliară românească - prezenţi la Târgul Naţional Imobiliar TNI

C.B. Ştirile Zilei /

Marii jucători din piaţa imobiliară românească îşi vor prezenta cele mai noi proiecte în cadrul ediţiei de primăvară a Târgului Naţional Imobiliar TNI, ce are loc în perioada 8-10 mai, la Palatul Parlamentului, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu această ocazie, toţi cei interesaţi de achiziţii imobiliare au acces în cadrul TNI la peste 50.000 oferte şi 390 de profesionişti în imobiliare, astfel încât să ia cea mai bună decizie şi să realizeze investiţia optimă, la cel mai bun preţ al pieţei.

Potrivit sursei citate, Târgul Naţional Imobiliar TNI este evenimentul ce reuneşte într-un singur loc, timp de 3 zile: agenţii imobiliare, dezvoltatori, instituţii financiar-bancare, fonduri de investiţii, instituţii de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociaţii profesionale, investitori strategici şi instituţionali, precum şi presa de specialitate.

Cele mai căutate categorii de oferte imobiliare se regăsesc la ediţia TNI din 8-10 mai: apartamente în centrul şi nordul capitalei, locuinţe ce se încadrează în Programul Prima Casă, imobile PREMIUM ideale pentru locuit şi închiriat în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Valea Prahovei, Cluj şi celelalte zone de interes ale ţării, proprietăţi de lux şi case de vacanţă.

Grupul de firme cu capital exclusiv românesc Nordis Group va lua parte la evenimentul din luna mai, unde va întâmpina vizitatorii cu o modalitate de investiţie inedită, hoteluri de 5 stele în care se pot cumpăra camere. Aceste hoteluri sunt construite pentru a încuraja dezvoltarea turismului românesc.

Alina Enache, Marketing Manager Nordis Group, a declarat: " Nordis Group crede cu tărie în potenţialul turistic din România, iar primele destinaţii de vacanţă în care anunţăm deja prezenţa sunt litoralul Mării Negre, staţiunea Mamaia şi zona de munte, în staţiunea Sinaia. Nordis Mamaia, va fi cel mai mare hotel de 5
de pe litoralul Mării Negre, având 640 de camere şi cel mai mare SPA de la Marea Neagră, compus din piscină interioară şi exterioară, sală de fitness, jacuzzi, aromaterapie, saune etc. În plus, cinematograful, ballroomul, galeria comercială cu branduri de lux şi două restaurante te vor aştepta cu porţile deschise. Nordis Sinaia, va fi cel mai mare hotel de 5
din celebra staţiune montană. Fiind poziţionat în zona centrală, aproape de Cota 1.400 şi de Gondolă, hotelul va avea 240 de camere şi va completa perfect peisajul natural, prin servicii, facilităţi premium şi cel mai mare SPA din zona montană."

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 1 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional