Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2023

MDLPA: "ANL a recepţionat 60 de locuinţe pentru tineri în municipiul Dej"

T.B. Ştirile Zilei /

MDLPA: "ANL a recepţionat 60 de locuinţe pentru tineri în municipiul Dej"

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepţionat, în municipiul Dej (jud. Cluj), 60 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, se arată într-un comunicat al MDLPA, remis redacţiei.

Locuinţele (apartamente cu 2 camere) au fost construite în amplasamentul din Strada Fericirii nr. 1, pe un regim de înălţime D+P+4E (demisol+parter+4 etaje), valoarea investiţiei fiind de 20.145.947,97 lei (inclusiv TVA), informează sursa citată.

Până în prezent, în judeţul Cluj, ANL a finalizat, în cadrul aceluiaşi program, 700 de unităţi locative în localităţile: Câmpia Turzii (79), Turda (40), Cluj-Napoca (206), Floreşti (200), Huedin (53) şi Gherla (122), arată datele comunicatului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional