Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2019

Medicover România a investit un milion de euro în deschiderea noii clinici

D.D. Ştirile Zilei /

Medicover România a investit un milion de euro în deschiderea noii clinici

Medicover inaugurează clinica Medicover The Bridge, care se situează în clădirea The Bridge 2 din zona Grozăveşti-Orhideea. Investiţiile totale pentru noua clinică Medicover se ridică la un milion de euro.

The Bridge este o clinică multidisciplinară, state of the art, cu o capacitate mare de acomodare şi fluxuri îmbunătăţite. Situată într-o clădire cu certificat Premium Green, care corespunde nevoilor şi aşteptărilor pacienţilor Medicover, oferă acces la 24 de specialităţi medicale şi o echipă de 80 de specialişti de top.

Mai mult, standardele înalte de eficientizare operaţională şi principiul de proximitate şi complementaritate care vin în întâmpinarea nevoilor pacienţilor şi care funcţionează în The Bridge reprezintă un model pe care compania doreşte să îl aplice în cadrul tuturor clinicilor din reţea.

"Inaugurarea clinicii The Bridge face parte din stategia de extindere a reţelei Medicover în România şi este unul dintre proiectele prin care ne-am dorit să fim cât mai aproape de pacienţii noştri, să putem răspunde nevoilor lor medicale. Prin crearea acestui spaţiu modern şi confortabil, uşor accesibil, într-o clădire premium, investiţiile alocate pentru noua clinică facilitează accesul pacienţilor la o experienţă medicală completă, punându-le la dispoziţie o întreagă reţea de servicii de diagnosticare şi tratament aflate la cele mai înalte standarde.", a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

EFORT ŞI RECUNOŞTINŢĂ

Bursa Construcţiilor 7 / 2019

Înainte de a mă apuca să scriu acest articol mi-am adus aminte de semnificaţia verbului a construi - verb care defineşte sinteza eforturilor celor care dau, prin imaginaţia şi eforturile lor, o nouă înfăţişare spaţiului în care trăim şi muncim.