Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2021
Abonament gratuit

METALLER, producător de tâmplărie PVC şi aluminiu, a demarat producţia în noua fabrică de lângă Bistriţa

Ştirile Zilei /

METALLER, producător de tâmplărie PVC şi aluminiu, a demarat producţia în noua fabrică de lângă Bistriţa

Compania bistriţeană care a lansat anul trecut brandul de tâmplărie din PVC şi aluminiu METALLER a început miercuri, 28 aprilie 2021, producţia în noua fabrică deschisă lângă Bis­triţa, în urma unei investiţii totale de aproape 3 mil. euro.

Metaller Windows a achiziţionat acum câteva luni o hală de producţie de 5.500 mp şi terenul de 2 ha aferent acesteia, lângă Bistriţa. În paralel, prin programul IMM Invest, a reuşit să finanţeze achiziţia utilajelor şi echipamentelor necesare producţiei de tâmplărie, printre care o linie Rotox complet automatizată.

Având ca furnizori de materie primă (profile PVC şi aluminiu, elemente de feronerie) lideri mondiali precum Veka, Salamander, Roto, Alumil sau Reynaers, investitorii îşi propun să producă în special uşi, ferestre, rulouri şi pereţi-cortină. Produsele vor fi vândute către clienţii finali printr-o reţea de dealeri sau francizaţi, pe care Metaller o construieşte în prezent. Fabrica va livra mai întâi în judeţe din Transilvania, urmând treptat să-şi mărească aria de acoperire la nivel naţional şi chiar în afara ţării.

"Pornim la drum cu o fabrică nouă, supertehnologizată şi cu o echipă de aproape 30 de oameni, în care avem mare încredere. În România se construieşte foarte mult şi clienţii caută tot mai des produse de calitate, motiv pentru care ne poziţionăm din start pe segmentul premium. În plus, sistemul nostru de vânzare, prin dealeri şi francize, ne va diferenţia de foarte mulţi competitori din piaţă. Intenţionăm să facem şi export, în câteva ţări UE, prin intermediul câtorva parteneri externi" - a declarat Dumitru Moldovan, managerul fabricii Metaller.

Potrivit acestuia, compania are deja discuţii avansate cu câţiva dezvoltatori imobiliari mari din Cluj-Napoca,Timişoara şi Bucureşti pentru a livra produse Metaller în proiectele angajate de aceştia.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii