Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

Mobexpert şi Alpha Bank lansează un card co-branded premium în parteneriat cu Mastercard

S.B. Ştirile Zilei /

Mobexpert şi Alpha Bank lansează un card co-branded premium în parteneriat cu Mastercard

Mobexpert şi Alpha Bank România lansează un card de cumpărături co-branded prin intermediul căruia clienţii celui mai mare producător şi retailer de mobilier din România pot beneficia de până la 36 de rate fără dobândă pentru achiziţii în magazinele Mobexpert şi online pe www.mobexpert.ro.

În plus, clienţii se pot bucura de avantaje unice, precum 10% discount la produsele care nu beneficiază de alte reduceri sau 50% discount la tariful serviciilor de transport şi montaj.

Mobexpert Credit Card este un card de credit, de tip Gold, emis sub sigla Mastercard, ce poate fi folosit oriunde în lume, permite înrolarea în cele mai cunoscute portofele digitale (Apple Pay şi Google Wallet) şi oferă, pe lângă beneficiile speciale din cadrul Mobexpert, acces la multiple alte beneficii pe care Alpha Bank le acordă clienţilor cardurilor de credit Mastercard prin programele Premium. Acestea includ rate fără dobândă la comercianţii parteneri, puncte de loialitate Alpha Shop, acces gratuit în lounge-urile Business din aeroporturile internaţionale Otopeni şi Viena, asigurare la cumpărăturile online etc.

"Lansarea Mobexpert Credit Card face parte din strategia noastră de extindere a ofertei actuale de servicii de finanţare. În colaborare cu partenerii noştri de încredere, Alpha Bank şi Mastercard, am dezvoltat un nou produs, cardul de credit co-branded, cu scopul de o oferi cele mai avantajoase condiţii de achiziţie în cadrul magazinelor Mobexpert. Am observat în ultimul an interesul crescut al clienţilor noştri pentru achiziţii prin programele de creditare. De aceea, am dezvoltat un card premium de finanţare fără dobândă, ce facilitează achiziţia de mobilier şi decoraţiuni pentru clienţii noştri. În plus, oferim beneficii multiple pentru cumpărături în magazinele noastre, astfel încât fiecare client să poată alege cea mai potrivită variantă de amenajare a locuinţei sale. Dorim să oferim o experienţă memorabilă clienţilor Mobexpert, iar împreună cu partenerii Alpha Bank şi Mastercard, consider că în acest moment acordăm condiţii avantajoase de achiziţie în cadrul magazinelor Mobexpert", a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

"Suntem bucuroşi să marcăm finalizarea unui nou proiect în cadrul parteneriatului de lungă durată pe care îl avem cu Mobexpert, unul dintre cele mai puternice branduri româneşti. Contribuim astfel la strategia echipei Mobexpert de diferenţiere a ofertei de servicii financiare, cu un card de credit din gama premium, susţinut de expertiza Mastercard. Astfel, în cadrul unui proces de aprobare instant, direct în magazin, oferim clienţilor Mobexpert o soluţie de finanţare modernă cu multiple beneficii ataşate", a afirmat Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Retail, Alpha Bank România.

"Experienţa de utilizare pe care o oferim clienţilor noştri se află în centrul tuturor iniţiativelor noastre - de la tranzacţii sigure şi rapide, la soluţii inovatoare şi beneficii personalizate, de nepreţuit. Iar acest lucru se reflectă şi în configurarea segmentelor de carduri Premium şi de credit, segmente unde Mastercard este lider de piaţă. Ne bucurăm să extindem portofoliul cu acest nou produs de credit card premium dezvoltat alături de partenerii noştri Mobexpert şi Alpha Bank. Consumatorii au acum la dispoziţie încă un instrument de plată pentru a achiziţiona ceea ce îşi doresc, în cel mai scurt timp şi în cele mai avantajoase condiţii", a spus Elena Dincă, Account Director, Mastercard România.

Cardul poate fi obţinut în showroom-urile Mobexpert şi în reţeaua de unităţi ale Alpha Bank, iar utilizatorii pot primi o limită de până la 15.000 euro (echivalent în lei) pe care o pot utiliza în rate fără dobândă sau cu o perioadă de graţie de până la 50 de zile.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii