Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2020
Abonament gratuit

My Place a lansat un nou proiect rezidenţial

S.B. Ştirile Zilei /

My Place a lansat un nou proiect rezidenţial

Dezvoltatorul My Place lanseaza un nou proiect rezidenţial în zona de business din Pipera, care se adresează în primul rând expatilor, dar şi angajaţilor care lucrează în hub-ul de birouri Floreasca-Barbu Văcărescu, investiţia pentru construcţia complexului fiind estimată la peste 8 milioane de euro.

My Place Residence este situat în zona de nord a Bucureştiului, stradal, intre podul de intrare in Pipera si rondul din Pipera şi reuneşte toate facilităţile într-un singur complex rezidenţial.

My Place are 87 de apartamente de 2, 3, 4 camere şi penthouse-uri cu suprafeţe cuprinse între 65 mp şi 200 mp. Toate apartamentele beneficiază de balcoane iar penthouse-urile de terase generoase deasupra clădirii.

"Într-o perioadă în care deplasarea în deplină siguranţă a angajaţilor la locul de muncă, amplasarea proiectului nostru în apropierea celui mai mare hub de birouri din România îi conferă un avantaj competitiv semnificativ într-o piaţă în care majoritatea noilor investiţii sunt localizate în cartiere cu acces mai dificil la zonele de birouri care s-au conturat deja în Bucureşti", a declarant Costel Niculae, CEO My Place

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Preţuri medii ale materialelor de construcţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Preţul mediu al materialelor de construcţie a fost calculat pe baza ofertelor valabile la jumătatea lunii octombrie 2020. Comercianţii menţionează că preţurile pot fi negociate în funcţie de cantitatea achiziţionată, modalitatea de plată, termenul de plată, iar transportul este inclus în preţ pentru valori mai mari ale facturii.

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 8 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional