Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Neakaisa.ro: Business-ul pe primul semestru a crescut până la 2,9 milioane de euro, în ciuda scăderilor din imobiliare

T.B. Ştirile Zilei /

Neakaisa.ro: Business-ul pe primul semestru a crescut până la 2,9 milioane de euro, în ciuda scăderilor din imobiliare

Neakaisa.ro, business online cu obiecte sanitare şi produse pentru amenajarea casei, a încheiat prima jumătate a anului cu venituri de 2,9 mil euro, în creştere cu cca. 5% faţă de semestrul 1 din 2022, potrivit unui comunicat al Neakaisa.

Compania şi-a asigurat o evoluţie organică, în ciuda contextului economic dificil care a afectat industria de imobiliare şi construcţii. Factorii care au contribuit la dinamica Neakaisa.ro au fost diversificarea gamei de produse, dezvoltarea parteneriatelor cu arhitecţi, dar şi creşterea nişei de e-commerce home & deco, un canal tot mai important pe piaţa materialelor pentru amenajări interioare, potrivit sursei citate.

În primul semestru din 2023, datorită creşterii gamei, extinsă cu corpuri de iluminat, riflaje, tapet, mobilier grădină, respectiv alte tipuri de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, compania a comercializat cu circa 45% mai multe produse faţă de primele şase luni ale anului trecut, mai transmite Neakaisa.ro.

În plus, 2023 a debutat şi cu o cerere crescută din zona arhitecţilor, tradusă printr-o apetenţă mai mare pentru proiecte de renovare sustenabile, cu un grad mai ridicat de confort şi durabilitate, se mai arată în comunicat.

"În faţa provocărilor semnificative din prima jumătate a acestui an, am reuşit să ne consolidăm poziţia pe piaţă şi am capitalizat mult pe fondul creşterii e-commerce-ului home & deco. În cazul nostru, comanda medie online a ajuns azi la o valoare de 1.750 lei şi ne aşteptăm să crească la peste 1.800 lei până la finalul anului. Ne ajută mult şi profilul consumatorilor care accesează platforma, vorbim de useri informaţi, maturi, care ştiu ce vor sau ştiu să ceară consultanţă specializată, iar aceste lucruri eficientizează mult procesul de vânzare", a declarat Laura Sardescu, Director General Neakaisa.ro.

Tot în prima parte a anului, Neakaisa.ro a făcut pasul strategic spre omnichannel, cu lansarea showroom-ului concept din Bucureşti. Amenajat într-o vilă istorică, cu o investiţie de 70.000 euro, spaţiul are în prezent rol de suport pentru activitatea din online, urmând ca din 2024 să genereze peste 10% din cifra de afaceri a companiei, potrivit comunicatului.

Până la finalul anului, compania are în plan inclusiv întărirea poziţiei în oraşele mari, în care deja are o prezenţă puternică precum Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Constanţa.

În ceea ce priveşte evoluţia e-commerce-ului home & deco, pentru 2023, compania preconizează o creştere pe toate palierele, având în vedere un grad accelerat de adopţie atât al tehnologiei, cât şi al retail-ului online, pe acest segment, mai transmite sursa citată.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional