Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2021
Abonament gratuit

Nordis Braşov, evaluat la peste 40 de milioane de euro de către Horwath HTL

Ştirile Zilei /

Nordis Braşov, evaluat la peste 40 de milioane de euro de către Horwath HTL

Horwath HTL estimează pentru zona hotelieră a proiectului Nordis Braşov 5 o evaluare de piaţă după lansarea hotelului, în noiembrie 2023, de peste 40 de milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium din România, începe în perioada următoare dezvoltarea proiectului Nordis Braşov 5. Ansamblul cuprinde 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale, toate fiind gândite la un nou standard de confort şi rafinament.

Nordis Braşov va reprezenta cel mai elegant ansamblu hotelier şi rezidenţial din Braşov şi beneficiază de o amplasare ideală, pe Drumul Poienii, aproape de zona metropolitană şi de Poiana Braşov. Proiectul dispune de serviciile şi facilităţile unui hotel de 5 stele: SPA, săli de conferinţă, loc de joacă pentru copii, cinema room, sală de fitness, staţie de încărcare maşini electrice. De asemenea, restaurantul cu vedere panoramică şi piscina suspendată de tip infinity definesc unicitatea proiectului de la munte. La data evaluării Horwath HTL, unităţile ansamblului Nordis Braşov erau vândute în proporţie de peste 35%.

"Credem cu tărie că noul nostru proiect situat pe Drumul Poienii, Nordis Braşov, va fi un reper al celor mai rafinate experienţe trăite în zona montană. Rezultatele evaluării efectuate de către prestigioasa companie Horwath HTL vin ca o confirmare a faptului că Nordis Braşov are un potenţial uriaş ca destinaţie turistică şi modalitate de investiţie pentru cei care vor să-şi securizeze veniturile pe termen lung. Avem încredere că atunci când ansamblul va fi

deschis, va genera un impact fabulos ca imagine şi profitabilitate", a declarat Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Braşov.

Pentru investitori, Nordis Braşov este o opţiune profitabilă pe termen lung. Modelul unic lansat de Nordis pe piaţa imobiliară din România oferă clienţilor opţiunea de a investi într-o cameră de hotel, care garantează un randament de 7% pe an şi o chirie lunară fixă, în orice sezon.

Cei peste 100 de ani de activitate ai companiei de consultanţă şi evaluare turistică au transformat compania Horwath HTL în lider global pe acest segment. Compania deţine 52 de birouri în 38 de ţări şi a derulat peste 30.000 de evaluări deopotrivă pentru instituţii publice şi private.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Companii

Internaţional