Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2021
Abonament gratuit

NORDIS MAMAIA 5:Peste 98.000 metri pătraţi ridicaţi în mai puţin de doi ani investiţia trece de 100 de milioane de euro

G.B Ştirile Zilei /

Peste 98.000 metri pătraţi ridicaţi în mai puţin de doi ani investiţia trece de 100 de milioane de euro

Nordis Group, cel mai mare dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux din România, anunţă avansarea lucrărilor în timp record pentru Nordis Mamaia 5. Proiectul de lux are cea mai rapidă dezvoltare de pe litoral şi este rezultatul unei investiţii de peste 100 de milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Încă de la început, Nordis Mamaia a însemnat multă determinare şi o mobilizare de forţe extraordinară. În doi ani, lucrările au avansat în timp record, iar în prezent proiectul numără peste 98.000 de metri pătraţi construiţi. Zona hotelieră a ansamblului va fi inaugurată în 2021, la finalizarea celor patru corpuri - hotelier şi rezidenţial - Nordis va avea în total peste 100.000 metri pătraţi şi peste 15.000 metri pătraţi de plajă, iar pentru realizarea acestui obiectiv muncesc zilnic peste 620 de angajaţi Nordis Construct şi zeci de firme partenere, se arată în comunicat.

Nordis Mamaia este cel mai luxos şi ambiţios proiect de pe litoralul Mării Negre, format din patru corpuri de clădiri înalte unite prin zona de lobby. Ansamblul va pune la dispoziţia clienţilor şi turiştilor 717 de camere şi apartamente de hotel şi peste 600 de apartamente rezidenţiale. Prin acest proiect, Nordis îşi reconfirmă poziţia de reper al serviciilor şi facilităţilor de 5 stele, oferind oaspeţilor o experienţă premium, definită de cele mai înalte standarde de confort şi calitate.

Finisajele de lux din ansamblul Nordis Mamaia sunt rezultatul colaborării cu consultanţi si proiectanţi de renume internaţionali, specializaţi în amenajarea hotelurilor şi zonelor SPA ale lanţurilor hoteliere de cinci stele. Câţiva dintre furnizorii ansamblului de pe litoral sunt producători premium de mobilier, accesorii şi ceramica de lux din Italia. Nu în ultimul rând, firma care va implementa zona de SPA este aceeaşi care a realizat SPA-ul de la celebrul Hotel de Paris din Monte Carlo, se mai arată în comunicat.

În această vară, Nordis Mamaia va inaugura zona de lobby şi galerie comercială premium, realizată într-un stil modern şi exclusivist, menită să ofere o experienţă memorabilă tuturor celor care îi trec pragul.

Atât turiştii, cât şi rezidenţii vor găsi aici cel mai extins lobby al unui hotel de pe litoralul Mării Negre. Include opt posturi de recepţie, pentru mai multă eficienţă în gestionarea şi fluidizarea traficului de clienţi ai hotelului, o zonă de concierge spaţioasă, lounge şi cafenele. Unicitatea zonei este dată de dimensiunile sale şi finisajele premium alese: zonele de lobby şi cele comerciale au o înălţime de şase metri şi o suprafaţă de peste 2.000 metri pătraţi.

Galeria comercială a ansamblului, amenajată într-un stil modern şi elegant, va găzdui o selecţie de branduri de lux, printre care şi boutique-ul unui celebru magazin de ceasuri. Galeria comercială va oferi clienţilor o experienţă premium de shopping chiar în incinta complexului, deschis 12 luni pe an, se arată în sursa citată.

"În 2020 vorbeam despre cum ansamblul Nordis Mamaia este cel mai ambiţios proiect de pe litoral. Acum, în 2021, putem spune că este chiar mai mult decât atât. Este promisiunea Nordis de a vă oferi un stil de viață exclusivist, la standarde internaţionale de lux, unde nu există compromis la nivelul calităţii şi serviciilor. Puţini îşi pot imaginea complexitatea construirii unui hotel de la o asemenea dimensiune, cel mai mare hotel dezvoltat astăzi în România şi unul dintre cele mai mari 10 hoteluri din Europa. Sunt mândru că împreună cu echipa Nordis Group am reuşit să avansăm atât de repede cu acest complex extraordinar, într-un timp atât de scurt, iar acum suntem aproape de a oferi românilor un standard al serviciilor la care până în prezent puteau doar spera. Aducem pe piaţă un concept unic şi suntem încrezători că turiştii şi rezidenţii vor găsi aici atât relaxare, cât şi viaţa pe care şi-o doreau de la o locaţie premium la malul mării", a declarat Vladimir Ciorbă, CEO Nordis Group.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective