Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2020
Abonament gratuit

Nordis Mamaia anunţă vânzări de peste 5 milioane de euro

S.B. Ştirile Zilei /

Nordis Mamaia anunţă vânzări de peste 5 milioane de euro

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de

imobile de lux, anunţă vânzări record în ultima săptămâna pentru ansamblul mixt Nordis Mamaia 5
, format din camere de hotel şi apartamente rezidenţiale. Astfel, doi investitori au achiziţionat aici camere de hotel, dar şi apartamente rezidenţiale în valoare totală de peste 5 milioane de euro. Achiziţiile reprezintă două etaje complete ale ansamblului, potrivit unui comunicat al companiei.

Achiziţia celor doi investitori însumează un grad de ocupare de peste 20% din totalul unui corp al ansamblului Nordis Mamaia 5
. La finalizare, ansamblul va avea 4 clădiri de 11 etaje, două dintre acestea fiind destinate zonei hoteliere, iar două zonei rezidenţiale. În prezent, preţul pentru un apartament în zona rezidenţială Nordis Mamaia 5
porneşte de la 71.000 euro, iar o cameră de hotel de la 71.500 euro. Prima categorie cuprinde apartamentele de vacanţă şi cele permanente, în care viitorii locatari se vor bucura în fiecare zi de toate facilităţile complexului. A doua categorie vizează procesul investiţional, şi anume achiziţionarea unei camere de hotel care are un randament garantat de 7% pe an.

"Cele două etaje din ansamblul Nordis Mamaia 5
, în valoare de peste 5 milioane de euro, au fost vândute în luna iulie către doi investitori şi reprezintă un record pentru o perioadă atât de scurtă de timp. Pentru noi, acest lucru arată că facem lucrurile bine şi că produsul pe care l-am adus pe piaţa din România este unul inovator, apreciat de clienţi. Suntem încântaţi de numărul mare de persoane interesate de proiectul Nordis Mamaia 5
, ca dovadă vindem foarte bine zona rezidenţială în acest moment şi pentru că unităţile se vând foarte repede, colegii mei din departamentul de vânzări lucrează neîntrerupt. Aceştia au programate zilnic zeci de întâlniri cu potenţiali investitori şi de fiecare dată reuşesc să găsească cele mai bune soluţii pentru fiecare, în funcţie de nevoile şi preferinţele clienţilor. Perioada de vară este una plină pentru noi şi ne concentrăm toată atenţia către vânzări, construcţie şi design interior, tocmai de aceea ne aşteptăm în continuare la rezultate excepţionale", a declarat Alexandru Mihai, Senior Partner - Nordis Group.

Pentru întregul proiect, procesul de vânzare s-a realizat etapizat şi a început cu hotelul, care are în prezent o rată de vânzare de peste 90% şi a continuat cu zona rezidenţială, vândută în proporţie de 40%. Pentru zona rezidenţială, cele mai multe dintre cereri s-au axat pe apartamente spaţioase cu două sau trei camere.

Decizia de a investi în proiectul Nordis Mamaia 5
este influenţată de multitudinea facilităţilor şi a serviciilor pe care conceptul le oferă. Cel mai mare SPA de pe litoralul românesc de 3.200 mp, nouă restaurante şi cafenele, 10.000 de metri pătraţi de plajă proprie şi galerie comercială premium, sunt doar câteva din elementele cheie ale proiectului Nordis Mamaia. Orice achiziţie aici este o investiţie pe termen lung, dată fiind locaţia exclusivistă, facilităţile la standarde internaţionale, designul şi arhitectura.

De asemenea, majoritatea persoanelor interesate aleg să investească acum date fiind preţurile avantajoase, care după lansare vor avea o creştere estimativă de peste 30-40%.

Construcţia ansamblului se realizează treptat, astfel că în prezent este finalizat primul corp şi a intrat în faza în care se lucrează la finisare şi amenajare. Pentru corpul al doilea de hotel, a fost finalizată fundaţia, iar structura este ridicată până la etajul cinci. Recent au fost începute lucrările şi pentru corpul al treilea. Ansamblul are ca termen de finalizare 2021.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional