Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2020

Noul magazin Dedeman - o investitie de cica 11 milioane de euro

M.I. Ştirile Zilei /

Noul magazin Dedeman - o investitie de cica 11 milioane de euro

Compania Dedeman inaugurează, vineri, 6 martie, magazinul din Slobozia, ridicat în urma unei investiţii de circa 11 milioane de euro care se întinde pe o suprafaţă totală de peste 39.000 mp, ajungând astfel la o reţea de 51 de magazine, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, aproximativ 12.500 mp sunt ocupaţi de magazin, iar restul terenului este dedicat spaţiilor verzi, zonei de recepţie a mărfii şi parcării spaţioase cu 226 de locuri.

Dedeman Slobozia primeşte în echipă 147 de colegi care vor însoţi clienţii pe drumul dintre planuri şi realitate. Noii angajaţi au urmat un amplu program de pregătire pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor cu soluţii eficiente şi sfaturi de specialitate.

Pentru un plus de inspiraţie, magazinul este prevăzut şi cu un showroom de mobilă de 800 mp şi cu unul dedicat mobilierului de baie şi gamei de gresie şi faianţă, desfăşurat pe o suprafaţă de 570 mp.

Dragoş PAVĂL, Preşedintele companiei Dedeman, a declarat: "Fiecare magazin inaugurat reprezintă un motiv de bucurie şi de mândrie pentru noi, deoarece ne aduce cu un pas mai aproape de îndeplinirea dorinţei noastre de a fi prezenţi în toate judeţele ţării, mai accesibili pentru toţi clienţii noştri."

Şi grădinile vor necesita atenţie sporită în perioada care urmează. De aceea, sera de 1.500 mp prevăzută cu pergolă, îi va întâmpina pe noii clienţi cu flori, pomi şi arbuşti, seminţe pentru legume, unelte şi utilaje de grădină, dar şi cu mobilier şi decoraţiuni pentru curte şi terasă.

Dedeman Slobozia este primul magazin inaugurat de companie în anul 2020.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 1 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional