Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2024

Numărul de locuinţe vândute în Bucureşti a crescut cu 63% în aprilie

F.D. Ştirile Zilei /

Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments

Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments

Piaţa imobiliară din Bucureşti continuă să demonstreze în 2024 o performanţă remarcabilă de la o lună la alta, reflectând atractivitatea sa într-un mediu economic provocator. Datele furnizate de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) arată că în luna aprilie 2024 s-au vândut 4694 de locuinţe în Bucureşti, ceea ce reprezintă o creştere impresionantă de 63% faţă de aprilie 2023, când s-au înregistrat doar 2879 de unităţi vândute, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Acest avans substanţial al vânzărilor subliniază interesul ridicat pentru locuinţe noi şi nevoia pentru creşterea confortului de locuire, stimulat şi de randamentele mari ale investiţiilor imobiliare, dar şi de câştigurile tot mai bune din locuinţele cumpărate pentru a fi închiriate.

"Aprilie 2024 a fost o lună performantă pentru piaţa imobiliară din Bucureşti Creşterea semnificativă a vânzărilor reflectă încrederea sporită a cumpărătorilor în potenţialul de creştere a pieţei şi de randamentele bune care sunt aduse de investiţiile imobiliare.

În acest context, North Bucharest Investments a înregistrat o creştere de 115% a vânzărilor, cu 112 tranzacţii finalizate în aprilie 2024, comparativ cu 52 de unităţi vândute în aprilie 2023.

Factorii cheie, precum infrastructura modernă, poziţionarea centrală şi accesul la facilităţi esenţiale, continuă să atragă un număr tot mai mare de investitori şi cumpărători," explică Vlad Musteaţă, CEO al North Bucharest Investments.

Piaţa imobiliară din Bucureşti rămâne o destinaţie de top pentru cei care caută o investiţie sigură şi profitabilă şi care contuinuă să fie una dintre cele mai accesibile pieţe la nivel european.

Datele ANCPI mai arată că, în luna aprilie 2024, au fost vândute la nivelul întregii ţări, 61.718 de imobile, cu 7.360 mai multe faţă de luna martie a anului curent.

Prin creşterea puternică a vânzărilor de la o lună la alta, North Bucharest Investments îşi consolidează în 2024 rolul de lider în acest sector şi oferă un portofoliu extins de locuinţe de o calitate net superioară.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii

Internaţional