Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

One Cotroceni Park a obţinut autorizaţia de construire pentru componenta rezidenţială

S.B. Ştirile Zilei /

One Cotroceni Park a obţinut autorizaţia de construire pentru componenta rezidenţială

Compania One United Properties a obţinut autorizaţia de construire şi pentru componenta rezidenţială a proiectului One Cotroceni Park, proiect imobiliar cu funcţiune mixtă, aflat în prezent în dezvoltare pe locul fostei platforme Ventilatorul, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Componenta rezidenţială a proiectului One Cotroceni Park prevede peste 850 de locuinte cu design modern, dispuse pe 11 etaje şi etaj tehnic, urmand a fi dezvoltată în mai multe faze.

"Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, conceptul multifuncţional One Cotroceni Park este creat într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play, oferind viitorilor rezidenţi, dar şi angajaţi, facilităţi integrate, de la operatori de food (cantină, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), la fitness şi servicii (farmacie, curăţătorie, bancă), piste de alergare în aer liber, înot şi ciclism", declară Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

Potrivit comunicatului One United Properties, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea staţie de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Prima fază a proiectului de birouri de 43.000 mp urmează să fie livrată la sfârşitul acestui an şi este deja 72% pre-închiriată. De asemenea, lucrările celei de-a doua faze au început şi ele, aceasta urmând a fi livrată odata cu componenta rezidenţială.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional