Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2021
Abonament gratuit

One United Properties a încheiat un acord de finanţare de 78 de milioane de euro pentru proiectul One Cotroceni Park

G.U. Ştirile Zilei /

One United Properties a încheiat un acord de finanţare de 78 de milioane de euro pentru proiectul One Cotroceni Park

Compania One United Properties S.A., unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti, anunţă încheierea unui acord de finanţare a proiectului One Cotroceni Park, componenta office, de până la 78 de milioane de euro, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Finanţarea este acordată entităţilor One Cotroceni Park Office S.A. (c. 40 de milioane de euro) şi One Cotroceni Park Office Faza 2 S.A. (c. 28 milioane de euro), la care se adaugă o facilitate de TVA de 9 milioane de euro.

Potrivit sursei citate, băncile finanţatoare pentru acest credit sunt Banca Comerciala Română, BRD Group Societe Generale şi Erste Bank A.G., iar scadenţa împrumuturilor este de 7 ani.

Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, pe locul fostei platforme Ventilatorul, One Cotroceni Park este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din Bucureşti, conceput într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play. Proiectul cu funcţiune mixtă include o componentă office cu două clădiri mari de birouri de clasă A cu aproximativ 75.000 mp suprafaţă închiriabilă, una rezidenţială cu peste 850 de locuinţe şi una comercială, care va oferi viitorilor chiriaşi şi rezidenţi acces la numeroase facilităţi, precum operatori de food (cantină, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), fitness şi diverse servicii (farmacie, curăţătorie, bancă), piste de alergare în aer liber, înot şi ciclism. Componenta office deţine certificare LEED Platinum, ce atestă funcţionarea durabilă şi impactul minim asupra mediului, şi este în curs de certificare WELL Health and Safety, cea mai ruguroasă certificare pentru bunăstarea ocupanţilor săi şi asigurarea celor mai bune condiţii la locul de muncă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Investiţii

Perspective

Companii