Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2020
Abonament gratuit

One United Properties are în desfăşurare investiţii de 220 milioane de eur

D.I. Ştirile Zilei /

One United Properties are în desfăşurare investiţii de 220 milioane de eur

One United Properties, companie cu capital românesc, are în lucru proiecte de 150.000 mp de spaţii de birouri pentru următorii trei ani, cumulând investiţii totale de 220 milioane de euro.

"Pe lângă şantierul de la One Tower, demarăm în această toamnă două mari proiecte: One Cotroceni Park, 80.000 mp, şi One Verdi Park, 20.000 mp, cumulând investiţii totale de 220 milioane de EUR", declară Andrei Diaconescu, Co-Fondator, One United Properties.

Strategia este de a dezvolta comunităţi în proiecte cu funcţiuni mixte, ce concentrează facilităţi şi beneficii într-un singur concept: apartamente premium şi de lux, birouri de clasă A, spaţii comerciale ce deservesc componentele de birouri şi cea rezidenţială, spaţii verzi şi facilităţi pentru sport şi petrecerea timpului liber.

"Observăm un trend ascendent pentru revitalizarea fostelor platforme industriale ale Bucureştiului, în proiecte ce îmbină moştenirea istorică şi culturală a locurilor respective cu arhitectura contemporană şi tehnologii moderne de construcţie", spune Victor Căpitanu, Co-Fondator, One United Properties.

Lucrările de construcţie la One Tower din ansamblul One Floreasca City sunt în grafic, turnul a ajuns la nivelul P+12, urmând să fie livrat în trimestrul patru 2020. Vecinătatea cu parcul Floreasca, priveliştea panoramică asupra lacului precum şi pre-certificarea clădirii LEED Platinum V4 sunt doar câteva dintre elementele de atracţie ale proiectului.

La One Cotroceni Park dezvoltatorul a început lucrările de demolare şi este în aşteptarea autorizaţiei de construcţie pentru un business park cu suprafaţă de 80.000 mp, un concept inovator pentru companiile în căutarea unei soluţii de eficientizare a sediului.

"Conceptul de la Cotroceni oferă o flexibilitate foarte mare, începând de la 3.400 mp până la 8.000 mp per etaj. Din calculele noastre, o companie cu trei sedii în diverse zone ale Bucureştiului, totalizând 15.000 mp face economii anuale de 250.000 EUR, prin mutarea acestei suprafeţe în One Cotroceni Park", spune Ionuţ Dumitrescu, Co-Fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties.

Proiectul One Cotroceni Park este unic pe piaţa de birouri bucureşteană, cu beneficii precum: localizarea în interiorul inelului central al oraşului şi acces direct la metrou, suprafeţe generoase per etaj, terase rooftop gardens, zonă de retail de dimensiunea unui mall, spaţii verzi, zone pentru activităţi sportive în aer liber şi o vedere panoramică asupra vecinătăţilor - Palatul Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului. Termenul de livrare este trimestrul 4 2021.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 6 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional