Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

One United Properties obţine autorizaţia de construire pentru One Floreasca Towers

S.B. Ştirile Zilei /

One United Properties obţine autorizaţia de construire pentru One Floreasca Towers

One United Properties a obţinut autorizaţia de construire pentru One Floreasca Towers, o dezvoltare situată în centrul zonei de business a Bucureştiului.

Dezvoltarea care va include 208 unităţi rezidenţiale are o valoare brută de dezvoltare de 61,8 milioane de euro. Livrarea este estimată pentru februarie 2025.

"One Floreasca Towers beneficiază de o poziţionare unică, într-unul dintre cele mai exclusiviste şi unice cartiere, în inima celui mai important centru de business al Bucureştiului, cu acces imediat la numeroase facilităţi, mall-uri, precum şi la o linie de metrou. Succesul pe care l-am avut cu dezvoltări similare situate în zonele învecinate, precum One Verdi Park şi One Herăstrău Towers, ne oferă premisele pentru încă o nouă dezvoltare rezidenţială extrem de dorită", a declarat Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Floreasca Towers va include două turnuri înalte de 14 etaje fiecare, situate pe un teren de 5.600 mp pe strada Gara Herăstrău. Dezvoltarea are o suprafaţă construibilă totală de peste 35.000 mp.

Pe lângă facilităţile concepute pentru această dezvoltare şi cele patru spaţii comerciale, ansamblul rezidenţial va beneficia şi de două niveluri de parcare subterană, cu 254 de locuri de parcare.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective