Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

ORADEAMunicipalitatea va concesiona terenuri pentru dezvoltarea serviciilor

C.P. Ştirile Zilei /

Consiliul Local a dat acordul de principiu pentru amenajarea unei zone de servicii (spălătorie auto, confecţii textile, reparaţii diverse) prin împărţirea unui teren situat la ieşirea din oraş spre Sânmartin, cu o suprafaţă de aproape 43.000 mp, au anunţat reprezentanţii Primăriei Oradea.

Amenajarea acestei zone de servicii la marginea oraşului a pornit de la ideea de a reduce poluarea provocată de desfăşurarea unor astfel de activităţi în interiorul municipiului.

Terenul menţionat se află în apropierea Cimitirului Municipal, pe partea stângă a drumului de centură spre ieşirea din oraş către Sânmartin.

Pe acest teren Administraţia Imobiliară Oradea doreşte să amenajeze o zonă de servicii prin atragerea de firme mici şi mijlocii pentru a-şi dezvolta activităţi economice compatibile cu strategia de dezvoltare urbană pentru zona respectivă.

Totodată, se va realiza şi procedura de întabulare a loturilor constituite la Cartea Funciară şi întocmirea documentaţiei necesare licitaţiei publice pentru vânzarea sau concesionarea terenurilor respective.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional