Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2023

OVES Enterprise investeşte 250.000 de euro şi deschide primul birou din Washington DC

S.B. Ştirile Zilei /

Mihai Filip, CEO OVES

Mihai Filip, CEO OVES

OVES Enterprise, companie de dezvoltare de software din Cluj, deschide cel de-al doilea birou din SUA, în Washington DC. Investiţia estimată pentru deschidere este de 250.000 de euro şi include cheltuieli cu documente şi taxe locale, precum şi chiria spaţiului aferentă primului an.

OVES Enterprise are prezenţă în SUA de la finalul anului trecut, când a inaugurat biroul din Silicon Valley, marcând, astfel, intrarea pe continentul american. Compania din Cluj-Napoca are birouri în Europa (România, UK şi Germania), Orientul Mijlociu (Dubai) şi SUA.

Biroul în Washington DC va accelera extinderea OVES Enterprise în industria de Defence, care este între priorităţile din prezent.

"SUA sunt cel mai atractiv punct pe harta industriei de spaţiu şi apărare din întreaga lume, iar regiunea Washington, Virginia, este polul dezvoltării celor mai mari companii de Defence. Este fără-doar-şi-poate locul în care trebuie să fie orice companie de software cu capabilităţi în această direcţie. Biroul OVES Enterprise din Washington DC este un argument în plus pentru a accelera investiţiile de resurse umane şi financiare în verticala de Defence, una dintre priorităţile noastre pentru următorii ani.

În SUA avem deja proiecte de amploare, cu un grad ridicat de complexitate şi inovaţie, în Apărare, alături de Healthcare, Data, Fintech şi eCommerce şi suntem în măsură să fructificăm oportunităţi în Aeronautică şi Green Energy, alte domenii vedetă în această regiune a globului", spune Mihai Filip, CEO OVES Enterprise.

Până la finalul anului, aproximativ 30% - 40% din cifra de afaceri a companiei va fi generată de business-ul din SUA. Proiectele pe segmentul Defence vor contribui semnificativ la acest procentaj, în prezent, cota fiind de circa 12% şi în creştere.

"O echipă cu prezenţă fizică în SUA ne va ajuta să construim infrastructura pentru a ridica finanţare pentru produsele pe segmentul de Defence pe care le dezvoltăm.

De asemenea, fiind într-o industrie foarte reglementată, în procesul de selecţie al furnizorilor de dezvoltare software, prezenţa în regiune este un criteriu eliminatoriu pentru marii jucători, care se asigură, astfel, că furnizorul se supune aceleiaşi legislaţii şi aceloraşi reguli", mai spune Mihai Filip.

Investiţiile în extinderea internaţională ale OVES Enterprise vor ajunge la aproximativ 500.000 de euro la finalul anului, compania ţintind deschiderea de noi birouri, fie in Europa, fie în altă regiune din SUA.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional