Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

PENTRU CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILORSaint-Gobain România lansează trei noi produse

G.U. Ştirile Zilei /

Saint-Gobain România lansează trei noi produse

Pentru a creşte eficienţa energetică şi pentru a spori confortul termic în clădiri, Saint-Gobain România lansează ISOVER RIO PLUS, ISOVER PLE PLUS şi ISOVER PLE PLUS ALU, produse cu conductivitate termică îmbunătăţită, ce vor substitui actualele produse ISOVER RIO, ISOVER PLE, respectiv ISOVER PLE ALU, conform unui comunicat de presă. Dimensiunile, modul de ambalare şi paletizare ale produselor vor rămâne neschimbate.

Produsele ISOVER RIO PLUS, ISOVER PLE PLUS şi ISOVER PLE PLUS ALU sunt fabricate în România, la unitatea de producţie Saint-Gobain ISOVER din Ploieşti, contribuind astfel la minimizarea impactului asupra mediului înconjurător. Producţia locală presupune şi scăderea semnificativă a amprentei de carbon, datorită faptului că produsele nu mai trebuie să fie transportate din alte ţări, ceea ce susţine obiectivul Saint-Gobain de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon până în 2050.

Ovidiu Păscuţiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România, a declarat: "La Saint-Gobain, acordăm o atenţie deosebită calităţii produselor şi oferim soluţii care îmbunătăţesc habitatul şi viaţa de zi cu zi. Deoarece credem în importanţa dezvoltării şi îmbunătăţirii permanente a produselor şi soluţiilor noastre, lansăm trei noi produse ISOVER cu performanţe sporite, care ajută la creşterea eficienţei energetice a clădirilor. Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare şi inovaţie, lansăm o gamă de produse îmbunătăţite care asigură un mediu de viaţă mai bun, mai confortabil şi care garantează durabilitatea în timp atât a clădirilor noi, cât şi a celor renovate."

Produsele lansate:

ISOVER RIO PLUS - au o conductivitate termică de λD = 0,040 W/(m·K) şi se pot utiliza pentru toate tipurile de izolaţii termice şi fonice supuse unor sarcini mecanice reduse, precum planşeele podurilor circulabile sau necirculabile.

ISOVER PLE PLUS λD = 0,038 W/(m·K) - se folosesc pentru izolaţii termice, fonice şi siguranţă la incendiu în construcţiile civile sau industriale, precum: izolarea pereţilor exteriori pe interior, pereţii de compartimentare, pereţii caselor cu structură din lemn, poduri şi mansarde.

ISOVER PLE PLUS ALU λD = 0,038 W/(m·K) - se folosesc pentru izolaţii termice şi fonice în construcţiile civile, precum: poduri necirculabile şi mansarde, pereţii caselor cu structură din lemn.

Noile produse ISOVER:

- Au o conductivitate termică îmbunătăţită ;

- Sunt uşor de montat, netoxice;

- Materiale hidrofobizate;

- Contribuie la protecţia mediului înconjurător;

- Au o lungă durată de viaţă şi stabilitate în timp a proprietăţilor;

- Nu sunt agreate de insecte, rozătoare sau paraziţi;

- Sunt neutre din punct de vedere chimic, nu conţin materiale corozive.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Proiecte - Case Mexi

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Compania de case Mexi realizează construcţii pe structură metalică, indiferent de scopul utilizării: case, hale, spaţii de birouri etc.

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional