Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2020
Abonament gratuit

Peste 100 de participanţi la prima ediţie a Regattei Arhitecţilor

T.I. Ştirile Zilei /

Peste 100 de participanţi la prima ediţie a Regattei Arhitecţilor

Cinci lideri din domeniul construcţiilor pun bazele primului eveniment de sailing dedicat comunităţii arhitecţilor din România, ce îşi propune să devină o tradiţie anuală pe termen lung.

"Regatta Arhitecţilor reprezintă un concept de care suntem foarte mândri, iar rezultatele implementării sale au fost peste aşteptări. Numeroşi participanţi au acceptat invitaţia fără a cunoaşte cu exactitate desfăşurarea evenimentului, iar la finalul acestuia s-au declarat încântaţi şi dornici de a repeta astfel de experienţe. Aşadar, ne propunem continuarea organizării acestui eveniment pe termen lung, respectiv transformarea sa într-o tradiţie anuală", au declarat organizatorii evenimentului, conform unui comunicat.

Potrivit reprezentanţilor companiilor partenere, evenimentul a reunit peste 100 de participanţi care s-au întrecut pentru primul loc în clasamentul Regattei Arhitecţilor. După instructajul realizat de skiperii fiecărei bărci, echipele de arhitecţi din cele 11 bărci au demarat într-o cursă plină de peripeţii, care a durat câteva ore. Cu toate că mulţi dintre aceştia nu se cunoşteau anterior participării la eveniment, timpul petrecut alături de colegii de competiţie, respectiv obiectivul comun şi munca de echipă, au dus la crearea unor relaţii de amiciţie, ce reflectă scopul principal al evenimentului - networking cu persoane ce au aceleaşi interese profesionale.

Evenimentul realizat de cei cinci parteneri, susţinători activi ai comunităţii locale de arhitecţi, a fost implementat de SmartExperience, companie cunoscută pentru platforma de experienţe memorabile şi evenimentele outdoor.

Regatta Arhitecţilor s-a încheiat spre finele zilei, fiind urmată de o ceremonie de premiere a echipelor câştigătoare. Ulterior, participanţii s-au bucurat de timp de calitate petrecut alături de colegii din breaslă în cadrul unei petreceri organizate în port.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Consilier

Companii

Internaţional