Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2024

Piscine Fibrex: design modern, rezistenţă în timp

Amenajări /

Piscine Fibrex: design modern, rezistenţă în timp
 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Începand cu anul 2001 şi până în prezent, Fibrex a realizat şi comercializat peste 2000 de piscine atat în România cât şi pentru pieţele europene. Interiorul unei piscine FIBREX este acoperit cu gelcoat, un smalt poliesteric deosebit de rezistent la intemperii, variaţii de temperatură, radiaţii UV, rezistent la uzură şi socuri mecanice.

  Producţia de piscine din fibră de sticlă este o tehnologie modernă în continuă dezvoltare, cu multe avantaje faţă de alte procese de faricare şi reprezintă unul din cele mai ambiţioase proiecte realizate până în prezent de compania Fibrex .

  Ştirile zilei

  Revista
  BURSA Construcţiilor

  Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

  Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

  Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

  În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

  Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

  Locuinţe

  Proiecte

  Amenajări

  Materiale

  Mobilier

  Fotoreportaj

  Preţuri

  Finanţare

  Investiţii

  Perspective

  Companii

  Internaţional