Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2021
Abonament gratuit

Portland Trust anunţă noi chiriaşi în proiectul J8 Office Park

S.B. Ştirile Zilei /

Portland Trust anunţă noi chiriaşi în proiectul J8 Office Park

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust anunţă închirierea unei suprafeţe de 2.500 metri pătraţi, situată în clădirea A din proiectul J8 Office Park, către Euroins România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Portland Trust se pregăteşte ca luna aceasta să finalizeze lucrările de construcţie pentru complexul de birouri J8 Office Park, localizat în imediata apropiere a staţiei de metrou Jiului, în cartierul Bucureştii Noi din Capitală. Aproximativ 55% din cei 44.000 metri pătraţi ai clădirii A au fost preînchiriaţi către Ubisoft Bucureşti, dezvoltatorul unor jocuri video bine-cunoscute, printre care se numără Assasin's Creed, care îşi va amplasa aici sediul regional.

Euroins devine astfel cel mai nou chiriaş al J8 Office Park, urmând să ocupe aproape în întregime etajul al doilea din clădirea A. Reprezentanţii Portland Trust consideră că această tranzacţie reprezintă un semnal al reînnoirii interesului chiriaşilor pentru spaţiile de birouri noi, care asigură un mediu sănătos şi conform normelor ESG (Environmental, Social, and Governance), prin care sunt respectaţi factorii de mediu, sociali şi de guvernanţă corporativă.

Cea mai mare parte a parterului clădirii A a fost deja închiriat mai multor furnizori de servicii de retail, care includ: un nou concept de supermarket Mega Image care va ocupa 500 mp, primul magazin din Bucureşti al reţelei premiate de cafenele Coffee Island, un restaurant Stradale care se va întinde pe o suprafaţă de 600 mp, precum şi un magazin al lanţului de brutărie artizanală, Pain Plaisir.

De asemenea, producătorul de bucătării la comandă, Bismobil Kitchen, va deschide un showroom cu suprafaţa de 290 mp, aflat în imediata vecinătate a cabinetului veterinar Mobile Vet, care va oferi atât servicii medicale, cât şi produse pentru animalele de companie, comercializate într-un magazin de 140 mp. Tot la parterul clădirii A, va fi amplasată o unitate Xpress, în zona recepţiei, de unde vor putea fi achiziţionate produse de convenienţă, presă, produse alimentare şi băuturi, în regim "to go".

Printre chiriaşii clădirii A se găsesc mai multe nume importante din domeniul medical şi sport, printre care World Class România, lider de piaţă în industria fitness-ului, care va ocupa o suprafaţă de 1.400 mp, la parter şi la etajul 1. Medicover va oferi servicii medicale într-o unitate de 235 mp, iar clinica Medy Sportline, care va ocupa 330 mp, va oferi servicii de fizioterapie, kinetoterapie şi masaj corporal.

Ansamblul J8 Office Park va pune la dispoziţia chiriaşilor şi angajaţilor acestora o zona de parcare pentru 200 de biciclete, care va fi accesibilă pe bază de carduri de acces, cu vestiare la care se ajunge cu uşurinţă, direct din piaţeta situată în faţa complexului. Zona exterioară constă într-un spaţiu verde foarte generos, cu banchete în aer liber, numeroase plante şi jardiniere. Spre finalul lui septembrie, este programată inaugurarea unei piese de artă a sculptorului britanic Colin Spofforth. Potrivit reprezentanţilor Portland Trust, toate aceste aspecte vor avea o contribuţie semnificativă la îmbunătăţirea vieţii comunităţii locale, unde complexul J8 Office Park se preconizează că va deveni un punct de atracţie, în următoarele luni.

Robert Neale, Director General al Portland Trust: "Atât Portland Trust, cât şi Ares Management au avut întotdeauna capacitatea şi au ştiut să găsească formula potrivită pentru a realiza clădiri eficiente energetic şi pentru a adopta noile tehnologii de reducere a cantităţii de combustibil fosil, utilizat în clădirile noastre. Proiectul J8 a atins un nou nivel de performanţă, în ceea ce priveşte normele ESG, cu o calitate foarte bună a aerului şi standarde de igienă aproape de exigenţele standardelor medicale. În primăvara lui 2020, am reproiectat specificaţiile MEP, care vizează standardele de inginerie mecanică, electrică şi sanitară, astfel încât acum să putem respecta cele mai înalte şi mai exigente cerinţe corporative. Astfel, suntem gata să oferim cele mai bune condiţii de pe piaţa locală în ceea ce priveşte mediul de lucru, odată cu reîntoarcerea oamenilor la munca de la birou. În viitorul apropiat, unele companii multinaţionale vor fi nevoite să îşi mute birourile în alte spaţii, din cauza calităţii reduse a spaţiilor de birouri disponibile pe piaţă, iar noi suntem gata să le oferim găzduire!"

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Investiţii

Perspective

Companii