Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2022
Abonament gratuit

PPF Real Estate achiziţionează proiectul ARC

S.B. Ştirile Zilei /

PPF Real Estate achiziţionează proiectul ARC

PPF Real Estate anunţă achiziţia unui teren cu autorizaţie de construire în Bucureşti, pentru dezvoltarea unei noi clădiri de birouri denumită ARC.

Achiziţia întăreşte poziţia PPF Real Estate pe o piaţă imobiliară care devine din ce în ce mai atractivă pentru investitori. Astfel, pe lângă clădirile de birouri Metropolis Center şi Crystal Tower din Bucureşti, aflate deja în proprietatea PPF Real Estate, alţi 30.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri moderne vor deveni disponibili odată cu finalizarea construcţiei noii clădiri de birouri clasa A+.

PPF Real Estate a planificat o investiţie de aproximativ 60 de milioane de euro în dezvoltarea clădirii de birouri, aceasta urmând să fie finalizată în 2024. ARC va avea zece etaje şi va fi situată în partea de vest a oraşului, o zonă care devine rapid unul dintre cartierele de afaceri cele mai importante ale Bucureştiului. Lucrările pentru proiectul ARC sunt programate să înceapă în a doua jumătate a acestui an. Locaţia respectivă oferă acces facil la metrou, tramvai şi tren, iar potenţialul său este subliniat şi de apropierea de Gara de Nord, care oferă o legătură feroviară directă cu aeroportul internaţional Henri Coandă. PPF Real Estate achiziţionează proiectul de la dezvoltatorul imobiliar RC Europe.

Proiectul ARC va include o parcare subterană modernă pentru mai mult de 300 de maşini, staţii de încărcare pentru vehiculele electrice, facilităţi pentru biciclişti, spaţiu de depozitare şi grădină pentru agrement.

"Cererea de spaţii de birouri de calitate creşte odată cu dezvoltarea economică a României şi putem vedea foarte clar această nevoie în Bucureşti. Vrem să valorificăm această oportunitate pentru a diversifica şi consolida în continuare poziţia PPF Real Estate pe această piaţă", spune Juraj ©a¹tinský, directorul de investiţii al PPF Real Estate.

Romania este o piaţă foarte importantă pentru PPF Group, care deţine investiţii în mai multe domenii. Pe lângă sectorul imobiliar, grupul deţine CME Media Enterprises, care operează canalul de televiziune PRO TV.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional