Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2021
Abonament gratuit

PPF Real Estate anunţă doi noi chiriaşi în Crystal Tower

S.B. Ştirile Zilei /

PPF Real Estate anunţă doi noi chiriaşi în Crystal Tower

PPF Real Estate anunţă doi noi chiriaşi în Crystal Tower, clădirea de birouri de clasă A pe care o deţine în centrul Capitalei, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

EPAM Systems, un gigant al domeniului IT, a semnat un contract de închiriere pentru 1.100 de metri pătraţi, Crystal Tower devenind astfel primul sediu din România al companiei multinaţionale. Agenţia de publicitate şi media Havas se va reloca în aceeaşi clădire, unde a închiriat 600 de metri pătraţi.

"Suntem încântaţi să anunţăm încă doi noi chiriaşi pentru clădirea noastră de birouri emblemă. Crystal Tower reprezintă combinaţia perfectă între standarde arhitecturale şi tehnologice înalte şi eficienţă energetică şi de spaţiu. Suntem fericiţi că nume importante precum EPAM Systems şi Havas apreciază caracteristicile locaţiei noastre şi vor să ne fie chiriaşi", a declarat Mirela Ciovică, Head of Leasing, PPF Real Estate România.

"Amplasarea Crystal Tower - chiar în inima Bucureştiului, cu numeroase opţiuni de transport în zonă, alături de facilităţile şi opţiunile de recreere oferite au fost factorii câştigători în decizia noastră de a ne stabili sediul aici. Sunt încrezător că Crystal Tower oferă membrilor echipei EPAM cea mai bună opţiune posibilă", a afirmat Ovidiu Sutac, Global Delivery Organization (GDO) Country Head, EPAM Systems România.

"La Havas punem creativitatea şi inovaţia pe primul loc, iar Crystal Tower a fost o alegere firească. Apreciem în mod deosebit faptul că a fost conceput ca un spaţiu care să stimuleze colaborarea şi creativitatea", a subliniat Dinu Teretean, CEO Havas Media.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional