Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

PPF Real Estate investeşte aproape un milion de euro în noul parter al Metropolis Center

G.U. Ştirile Zilei /

PPF Real Estate investeşte aproape un milion de euro în noul parter al Metropolis Center

PPF Real Estate, dezvoltator şi investitor cu active imobiliare de peste 2,5 miliarde de euro la nivel global, îşi reafirmă angajamentul pe termen lung faţă de piaţa din România şi investeşte aproape un milion de euro pentru modernizarea parterului clădirii Metropolis Center şi a piaţetei din faţa clădirii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Lucrările de construcţie au fost derulate pe parcursul mai multor luni şi s-au încheiat în luna noiembrie.

"Deşi avem un grad de ocupare de aproape 100% in Metropolis, ne menţinem scopul de a crea valoare pentru chiriaşii noştri, şi de a le oferi standarde înalte de calitate şi un mediu de lucru plăcut, plin de inspiraţie. Noua investiţie este o dovadă a angajamentului pe termen lung al PPF faţă de România şi faţă de chiriaşii săi, care au nevoie de schimbare şi de spatii flexibile, moderne, prietenoase si utile,. Noul design al lobby-ului este impresionant, eficient, optimizează traficul interior şi oferă o gamă largă de facilităţi chiriaşilor noştri", a declarat Mirela Ciovică, Head of Leasing România, PPF Real Estate.

Potrivit sursei citate, parterul reproiectat din Metropolis Center vine cu o serie de noutăţi, printre care o recepţie nouă, săli de şedinţe complet mobilate, proiectate pentru a fi utilizate de chiriaşii clădirii şi o cafenea.

Capacitatea cantinei a fost extinsă prin transformarea unei părţi din fostul hol din clădirea B în spaţiu de restaurant. La acest nivel există, de asemenea, zone de relaxare cu mese mici şi canapele, pentru chiriaşi şi vizitatori. Noul concept include podele, pereţi şi tavane cu finisaje stilizate, ecrane TV şi panouri de informare, creând un mediu cald şi primitor.

Considerată o clădire de referinţă în Bucureşti, prin arhitectura unică şi poziţionarea centrală, Metropolis Center dispune de o suprafaţă de 19.000 mp de spatii de birouri si retail. În prezent găzduieşte în principal companii multinaţionale, printre care se numără Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Imfage, Tecton şi alţii.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii