Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2022

Prima campanie video dedicată rolului monitorizării structurale şi geotehnice pentru sănătatea mediului construit

Ştirile Zilei /

Prima campanie video dedicată rolului monitorizării structurale şi geotehnice pentru sănătatea mediului construit

Sixense România, companie specializată în soluţii digitale şi expertiză pentru sănătatea mediului construit, împreună cu Asociaţia Profesională pentru Monitorizare Geotehnică şi Structurală (APMGS), a lansat recent o iniţiativă de informare a pieţei sub forma unei campanii video pe nume #ExplainedBySixense, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, mai exact, campania este dedicată conştientizării rolului monitorizării structurale şi geotehnice pentru siguranţa mediului construit local şi conţine explicaţii, recomandări şi repere de bune practici oferite de Mariana Garştea, CEO Sixense România şi Preşedinte APMGS.

În cele 6 clipuri video ale campaniei, Sixense România dezbate, pe rând, o serie de subiecte cum ar fi:

- cum ar trebui realizată monitorizarea construcţiilor învecinate şi care este impactul construcţiilor noi asupra mediului construit din proximitate (link);

- cum ar trebui realizată o monitorizare structurală şi geotehnică în mod corect şi ce anume este important să ştie specialiştii în proiectare şi execuţie în acest sens (link););

- care sunt bunele practici de care mari gestionari de patrimoniu - atât clădiri de birouri, cât şi rezidenţiale - ar trebui să ţină cont încă de la începutul proiectului (link););

- ce implică monitorizarea structurală şi geotehnică pentru proiectele de infrastructură, prin specificul şi complexitatea lor (link););

- care sunt noile cerinţe referitoare la sănătatea structurală a infrastructurii de transport şi ce rol are subiectul rezilienţei climatice în acest context (link););

- care sunt soluţiile digitale esenţiale pentru sănătatea structurală pe termen lung a mediului construit, cum funcţionează acestea, ce beneficii au şi cum pot fi folosite, cu un studiu de caz concret, aplicat deja cu succes şi în proiectele din România (link);).

"Datorită experienţei îndelungate pe care o avem pe piaţa de la noi, ne-am dat seama rapid că este nevoie să venim cu un know-how susţinut, cu informaţii actualizate, cu o capacitate de a ghida şi de a explica în mod continuu ceea ce facem. Dintotdeauna am preferat să nu aşteptăm din exterior soluţia sau schimbarea, ci să fim noi cei care ridică standardele, vin cu răspunsuri concrete şi nu se feresc să spună lucrurilor pe nume, într-o industrie care, istoric vorbind, nu a ţinut întotdeauna cont de toate principiile de calitate, sustenabilitate şi grijă faţă de felul în care construim şi întreţinem pe termen lung. De aceea, campania pe care am lansat-o este o nouă piatră de temelie pe care o aşezăm pentru un patrimoniu construit mai sănătos şi mai sigur", a declarat Mariana Garştea, CEO Sixense România, Preşedinte APMGS şi iniţiatorul campaniei #ExplainedBySixense.

Întreaga campanie video poate fi urmărită direct pe canalul de YouTube al APMGS, aici. Sixense România este membru fondator al asociaţiei.

Mai multe detalii despre activitatea Sixense România puteţi urmări pe pagina de LinkedIn a companiei, iar activitatea APMGS poate fi urmărită pe website-ul oficial al asociaţiei, se menţionează în comunicat.

(C.)

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Companii