Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

Prima Development Group anunţă finalizarea proiectului Boemia Apartments

A.P. Ştirile Zilei /

Prima Development Group anunţă finalizarea proiectului Boemia Apartments

Proiectul Boemia Apartments, a cărui construcţie a fost demarată în 2019 în Bucureşti, a fost finalizată, potivit unui comunicat de presă al Prima Development Group.

Boemia Apartments este un ansamblu rezidenţial tip boutique, situat în centrul Capitalei, pe bulevardul Mărăşeşti nr. 125, care promovează un nou stil de viaţă pentru segmentul rezidenţial de lux al Bucureştiului: neo-boem. Aproape de centrul oraşului, ansamblul rezidenţial are avantajul de a fi poziţionat astfel încât să satisfacă atât nevoile de socializare, cât şi pe cele de intimitate ale rezidenţilor.

Cu regim mic de înălţime, parter si 5 etaje, Boemia Apartments însumează un total de 75 de apartamente, cu 2 şi 3 camere, dar şi duplexuri. Proiectul a beneficiat de o investiţie de 8,5 milioane de euro, iar în prezent este vândut integral şi predat proprietarilor. Biroul de arhitectură cu care dezvoltatorul a colaborat pentru acest proiect este Starh, unul dintre cele mai premiate birouri de arhitectură din România, cu o echipă de specialişti în restaurări şi integrarea ansamblurilor rezidenţiale noi în fondul construit antebelic şi interbelic.

Nu doar poziţionarea şi compartimentarea spaţiilor de locuit fac din acest complex unul cu standarde ridicate, ci şi calitatea materialelor şi a soluţiilor inteligente folosite. Pereţii exteriori, dar şi cei de compartimentare ai apartamentelor sunt realizaţi din materiale de cea mai bună calitate, cu o rezistenţă crescută la foc, durabilitate extinsă, dar şi cu proprietăţi fonice ridicate. Atenţie sporită a fost îndreptată şi către calitatea hidroizolaţiilor, a tâmplăriei şi iluminatului. În plus, toate apartamentele din cadrul acestui complex sunt echipate cu sistem Smart Home, care conferă un echilibru perfect între sustenabilitate şi tehnologie. Dotate cu interfoane şi videointerfoane, prize inteligente şi detectoare de apă şi fum ce pot fi accesate nu doar local, ci şi la distanţă, prin intermediul unor aplicaţii dedicate, apartamentele din acest complex ţin pasul cu cele mai noi tehnologii, conchide comunicatul.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional