Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2021
Abonament gratuit

Prima fază a proiectului rezidenţial AFI City, vândută în totalitate

J.P Ştirile Zilei /

Prima fază a proiectului rezidenţial AFI City, vândută în totalitate

AFI Europe România, una dintre cele mai importante companii imobiliare şi de in-vestiţii de pe piaţa românească, a finalizat dezvoltarea pentru prima fază a AFI City, primul proiect rezidenţial al companiei din ţara noastră. Prima fază a complexului AFI City a fost vândută în totalitate şi se află, în acest moment, în proces de predare către noii locatari, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Faza 1 constă în 190 de apartamente şi 228 de locuri de parcare supraterane, amplasate în cartierul Bucureştii Noi.

Doron Klein, CEO AFI Europe Romania a declarat: "Sunt extrem de încântat să anunţăm că livrăm deja primele apartamente din AFI City noilor proprietari (...). AFI City este primul nostru proiect rezidenţial în România, bazat pe expertiza noastră pe piaţa locală, prin proiecte de retail şi de birouri, cât şi pe experienţa noastră extinsă din sectorul rezidenţial, pe alte pieţe europene, cum ar fi Cehia, Polonia, Serbia şi Bulgaria. Vom continua dezvoltarea proiectelor noastre în România, în condiţiile în care angajamentul nostru faţă de comunităţile locale din întreaga ţară rămâne put-ernic".

În urma unei analize realizată de Romania Green Building Council (RoGBC), după finaliza-rea primei faze a proiectului, AFI City a primit certificarea GREEN HOMES, potrivit sursei citate. Acordarea acestei certificări a transformat AFI City în unul dintre puţinele proiecte rezidenţiale din ţară cu o astfel de distincţie, datorită standardelor ridicate ale complexului în ceea ce priveşte reducerea impactului asupra mediului. Anterior, proiectul a fost pre-certificat de către RoGBC.

Certificarea GREEN HOMES este susţinută de Comisia Europeană şi este adoptată, în prezent, de 12 state europene, aceasta este orientată către furnizarea unor beneficii de calitate, sănătate, siguranţă şi confort celor care achiziţionează locuinţele.

Conform certificării, apartamentele din AFI City sunt prietenoase cu mediul înconjurător, materialele de construcţie folosite sunt sustenabile şi au un impact redus asupra mediului. Clădirile au o eficienţă energetică sporită, raportată prin facturi mai mici de utilităţi pentru rezidenţii AFI City. Complexul oferă şi locuri de parcare destinate maşinilor electrice, unde rezidenţii îşi pot încărca autoturismele cât timp sunt în propriile locuinţe.

Construcţia AFI City a început în a doua parte a anului 2018, în urma unei investiţii totale de 16 milioane de euro pentru prima fază a proiectului.

Portofoliul companiei include proiecte de retail şi birouri din Bucureşti, Ploieşti şi Braşov.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 2 / 2021

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional