Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2022

PROFI şi Logicor România extind contractul de închiriere pentru spaţiul din Parcul Logistic Logicor Ploieşti

S.B. Ştirile Zilei /

PROFI şi Logicor România extind contractul de închiriere pentru spaţiul din Parcul Logistic Logicor Ploieşti

PROFI consolidează parteneriatul pe termen lung cu Logicor, printr-un acord de prelungire a contractului de închiriere pentru spaţiul premium de depozitare de aprox. 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploieşti.

Acordul, reprezentând unul dintre cele mai mari contracte de închiriere anunţate în România în acest an, a fost asistat de JLL România.

PROFI şi-a desfăşurat cu succes activitatea în Parcul Logistic Logicor Ploieşti în ultimii 10 ani, timp în care parcul şi-a extins capacitatea de două ori pentru a susţine acest ritm accelerat de creştere.

Gaetan Pacton, CEO PROFI, spune: "În procesul susţinut de extindere a reţelei noastre, apreciem existenţa unei baze de parteneri profesionşti care acţionează în mod consecvent în sprijinul creşterii şi calităţii. Logicor Ploieşti se încadrează în categoria parcurilor logistice pe care le apreciem şi, prin urmare, ne bazăm pe el pentru anii următori."

Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor România, spune: "Apreciem parteneriatul nostru pe termen lung cu PROFI şi ne menţinem angajamentul de a îi susţine în strategia ambiţioasă de creştere în România. Logicor Ploieşti este un parc logistic bine poziţionat, de ultimă generaţie şi adaptat la nevoile clientului, ce deserveşte strategic reţeaua naţională de distribuţie PROFI, fiind un adevărat avantaj competitiv în dinamica actuală a businessului de retail".

Viorel Opaiţ, Business Development Director în cadrul JLL Romania, spune: "Suntem mândri să sprijinim PROFI şi Logicor în angajamentul lor de a-şi extinde parteneriatul pe termen lung şi de a continua să ofere un exemplu de profesionalism şi calitate a serviciilor. Suntem întotdeauna bucuroşi să susţinem companiile care împărtăşesc aceleaşi valori şi principii solide în afaceri să obtină astfel de rezultate remarcabile".

Situat pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte, la aproximativ 8 kilometri vest de centrul oraşului Ploieşti, judeţul Prahova, Logicor Ploieşti este foarte bine poziţionat, având în vedere apropierea sa de intersecţia A3 cu şoseaua de centură a Ploieştiului, ceea ce asigură o distribuţie excelentă către sudul şi estul României.

În prezent, portofoliul Logicor România depăşeşte 260.000 mp de spaţii de depozitare clasa A din care c. 82.000 mp au fost dezvoltaţi şi livraţi în ultimele 18 luni. Terenurile deţinute de Logicor şi autorizate pentru construirea de noi centre logistice permit dezvoltarea progresivă a mai mult de 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga ţară.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective