Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2020
Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Raich&Raich Premium Real Estate a încheiat un număr record de tranzacţii imobiliare, în pandemie

G.U. Ştirile Zilei /

Mădălina Cheptea

Mădălina Cheptea

Raich&Raich Premium Real Estate a încheiat un număr record de tranzacţii imobiliare în perioada pandemiei, conform unui comunicat de presă care anunţă webinarul găzduit de organizatorii Târgului Naţional Imobiliar (TNI). Evenimentul online urmează să se desfăşoare mâine, la ora 12.00 şi o are ca speaker pe Mădălina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Premium Real Estate, care va vorbi despre tendinţele imobiliare ale românilor în această perioadă şi despre imobilele în care ei aleg să investească românii.

Cu 16 ani de experienţă în piaţa de profil, Mădălina Cheptea a publicat o lucrare de cercetare ştiinţifică intitulată "Piaţa imobiliară locomotivă a economiei româneşti".

În cest an, TNI este programat să aibă loc în perioada 2-4 octombrie, la Palatul Parlamentului, după ce anul trecut, în aceeaşi lună, s-a desfăşurat ediţia ediţia aniversară a expoziţiei, care a împlinit 15 ani de existenţă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 4 / 2020

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Legea

Companii

Internaţional