Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2020
Abonament gratuit

Real Estate & Construction Forum a ajuns la cea de-a X-a ediţie

F.D. Ştirile Zilei /

Real Estate & Construction Forum a ajuns la cea de-a X-a ediţie

Pe 27 februarie 2020, BusinessMark celebrează cea de-a X-a ediţie a evenimentului "Real Estate & Construction Forum", care va aduce împreună investitori de pe piaţa imobiliară, dezvoltatori imobiliari, companii de construcţii, companii de consultanţă, birouri de arhitectură furnizori de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţi de materiale de construcţii, societăţi de avocatură şi alţi experţi în domeniu, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cei mai importanţi jucători din industrie se vor reuni la Hotel Raddison Blu din Bucureşti, unde vor analiza situaţia actuală a pieţei de real estate, noile proiecte anunţate, aşteptările şi provocările anului 2020 pentru fiecare segment în parte: retail, industrial & logistics, office & residential.

Astfel, se vor aborda subiecte de interes pentru profesionştii din domeniu, precum: influenţa noilor tehnologii asupra profitabilităţii investiţiilor şi redefinirea experienţei utilizatorilor; poziţionarea şi avantajele României faţă de pieţele din regiune, nivelul chiriilor şi evoluţia preţurilor, comparativ cu alte ţări europene; tehnologii inovatoare pentru clădirile inteligente; analiza pieţei spaţiilor de coworking; eficienţa şi sustenabilitatea clădirilor. Aici găsiţi mai multe informaţii despre tematica evenimentului şi modalitate de înscriere, mai informează sursa.

Preţul standard al unui bilet este de 572 RON + TVA. Discount de grup: 10% - 2 participanţi, 15% - 3 participanţi, 20% - 4+ participanţi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2020 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Internaţional