Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 3 / 2020
Abonament gratuit

REDLINE aduce, în ţara noastră, sistemul de cuburi GRID

T.I. Ştirile Zilei /

REDLINE aduce, în ţara noastră, sistemul de cuburi GRID

Sistemele multifuncţionale GRID, lansate în Danemarca şi destinate amenajărilor interioare şi evenimentelor de orice mărime, sunt din ce în ce mai căutate în ţara noastră, ducând organizatorii de spectacole, expoziţii şi târguri într-o nouă etapă, aceea a decorurilor interactive şi personalizate, potrivit unui comunicat al companiei.

REDLINE a terminat 2018 cu o cifră de afaceri de 350.000 de euro şi estimează că va ajunge la un milion de euro la finalul anului datorită cererilor în creştere de "soluţii la cheie" pentru amenajarea şi personalizarea spaţiilor.

"Evenimentele de orice fel, începând de la târguri şi expoziţii până la evenimente de networking şi socializare, dar şi marile evenimente de tip festivaluri, concerte sunt într-o etapă de tranziţie de la modelul bazat pe prezentare la cel bazat pe interacţiune cu publicul. Companiile simt nevoia de comunicare multi-direcţională şi din acest motiv, mediul ambiental creat, atât din punct de vedere vizual, cât şi funcţional, a devenit extrem de important", declară Radu Suteu, managing director REDLINE, citat în comunicat.

GRID este un sistem uşor de manevrat. Cubul-cadru are dimensiunea 40x40 cm, este din nylon şi fibră de sticlă şi are numai 880 de grame. Cuburile se prind între ele în toate direcţiile printr-un sistem simplu de conectori, pentru a crea structuri cu forme şi dimensiuni variate.

Cuburile se închiriază de la 3,5 euro/bucata, minimum 50 de module/eveniment. Cu 50 de cuburi se poate realiza un display tip perete de opt metri pătraţi de expunere sau se pot realiza 10 coloane care generează 32 de metri pătraţi de expunere.

Costul amenajării structurilor GRID variază în funcţie de numărul cuburilor, complexitatea aranjamentului şi gradul de personalizare.

REDLINE este înfiinţată în 2014 de Radu Suteu, cu o experienţă de şapte ani în producţia de mobilier şi a soluţiilor pentru amenajări interioare în cadrul unei afaceri de familie.

Cuburile GRID au fost inventate şi sunt produse în Danemarca de GRID System, o companie de familie înfiinţată în 2010 de designerul Peter J. Lassen, care lucrează din 1954 în industria mobilei.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Consilier

Companii

Internaţional