Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 4 / 2022
Abonament gratuit

RE/MAX România încheie un parteneriat cu Tradesilvania pentru a oferi posibilitatea tranzacţionării de imobiliare cu criptomonede

S.B. Ştirile Zilei /

RE/MAX România încheie un parteneriat cu Tradesilvania pentru a oferi posibilitatea tranzacţionării de imobiliare cu criptomonede

RE/MAX România anunţă încheierea unui parteneriat cu Tradesilvania prin care îşi propune să ofere clienţilor posibilitatea de a realiza tranzacţii imobiliare sigure cu active digitale.

"Tot mai mulţi vânzători şi dezvoltatori imobiliari din ţările vestice, şi chiar din România, acceptă plata în criptomonede, tendinţă care se află pe un trend ascendent de o bună perioadă. Peste câţiva ani, tranzacţiile cu active digitale nu vor mai fi deloc exotice, drept urmare trebuie să ne pregătim din timp pentru noua normalitate a viitorului. Parteneriatul nostru cu Tradesilvania vine, aşadar, ca o continuare a strategiei noastre de dezvoltare şi deschide o nouă cale modernă de tranzacţionare, sigură şi eficientă pentru clienţii noştri", a declarat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România.

RE/MAX România a avut în ultima perioadă solicitări şi chiar tranzacţii încheiate cu crypto, însă printr-un proces destul de lung şi anevoios. După o atentă analiză a funcţionalităţilor platformelor de investiţii şi custodie a activelor digitale, raportat la securitate, protecţie a bunurilor digitale, factori juridici, administrativi şi de reglementare, RE/MAX România a ales soluţiile Tradesilvania, pentru a furniza clienţilor şi investitorilor cele mai bune servicii pe acest segment.

Misiunea Tradesilvania este de a oferi o experienţă simplificată şi transparentă, care îi include în mod activ pe clienţi în proces, realizând cadrul de reglementare legală şi asigurând calitatea interacţiunii acestora cu RE/MAX.

"Suntem bucuroşi că putem duce mai departe misiunea Tradesilvania prin intermediul unui nou partener de excepţie precum RE/MAX, să creştem şi să explorăm potenţialul activelor digitale împreună. Totodată, aşteptăm cu încântare rezultatele directe ale acestei colaborări, care se vor reflecta cu precădere în experienţele clienţilor finali, investitorii RE/MAX", a declarat Ciprian Dobrescu, co-fondator Tradesilvania.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Companii

Internaţional