Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2019

RE/MAX România îşi extinde reţeaua cu încă trei birouri

A.M. Ştirile Zilei /

Alexandra Joldes

Alexandra Joldes

RE/MAX România, anunţă extinderea reţelei din România cu încă trei în Cluj, Sibiu şi Târgu Mureş. În prezent, portofoliul companiei cumulează un total de 53 de birouri la nivel naţional şi peste 400 de membri, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Alexandra Joldes, Broker/Owner RE/MAX Partners a declarat: "Motivele pentru care am decis să mă alătur echipei RE/MAX sunt numeroase, însă cel mai important a fost sistemul lor de educaţie. Cu toate că nu am experienţă în domeniul imobiliar, nu mi-a fost teamă să fac acest pas datorită existenţei Academiei RE/MAX, prin intermediul căreia avem acces continuu la traininguri specializate, precum şi informaţii de piaţă actualizate".

De asemenea, aceasta consideră că agenţii primesc educaţie continuă, îndrumare şi un mediu de lucru plăcut, clienţii primesc servicii de calitate şi suport continuu pe tot parcursul unei tranzacţii, iar francizaţilor li se pune la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru a face aceste lucruri posibile, se creează un sistem în care toată lumea câştigă, adaugă aceasta, se mai arată în comunicat.

Constanţa Drunea, un alt Broker/Owner, specializat în turism, a intrat în echipa RE/MAX motivată de dorinţa de a avea propriul business, şi odată cu afilierea la acest brand a fost determinată de oportunităţile regăsite în cadrul acestei reţele, de sistemul care mizează pe colaborare şi dezvoltarea profesională a tuturor membrilor. Deşi activează pe piaţă de doar o lună, RE/MAX Quality, franciza deschisă de antreprenoare în Sibiu, a reuşit deja să atragă în echipă, pe un post managerial, unul dintre agenţii unui alt birou RE/MAX din Sibiu, Sorin Băcilă.

Ionuţ Marian, manager RE/MAX Prestige din Târgu Mureş, spune că în primii cinci ani de activitate îşi propune împreună cu Broker/Owner-ul biroului să formeze o echipă de cel puţin 15 agenţi colaboratori şi, totodată, să contribuie la procesul de educare a publicului larg vizavi de activitatea unei agenţii, dar şi a agenţilor faţă de această carieră.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 7 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice

Investiţii

Perspective

Companii

EFORT ŞI RECUNOŞTINŢĂ

Bursa Construcţiilor 7 / 2019

Înainte de a mă apuca să scriu acest articol mi-am adus aminte de semnificaţia verbului a construi - verb care defineşte sinteza eforturilor celor care dau, prin imaginaţia şi eforturile lor, o nouă înfăţişare spaţiului în care trăim şi muncim.